• FOTO: Porziņģa bijusī līgava Laura Vizla tagad tiekas ar mūziķi?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    9. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency (Edmunds Brencis)
    Piektdienas vakarā influencere Laura Vizla apmeklēja ceremoniju «Zelta mikrofons», kur pulcējas viss Latvijas šovbiznesa zieds un skan gada labākā mūzika. Runā, ka viņu gan vairāk interesējis sarkanais paklājs un… kāds ļoti īpašs mūziķis.

    Mūziķu ikgadējā apbalvošanas ceremonijā «Zelta mikrofons» lielākoties pulcējās ļaudis no mūzikas aprindām, taču, kā jau tas ierasts visā pasaulē, viesu vidū bija arī pa kādai zināmai sejai no citām jomām. Šādi pasākumi, kur ir daudz slavenību, un fotogrāfu bari steidz tās iemūžināt, ļoti patīk arī sabiedrības dāmām. Tāpēc nebūt nešķita neparasti, ka viesu sarakstā ir influencere, bijusī Kristapa Porziņģa līgava Laura Vizla.

    Basketbolista eksdraudzene ik pa laikam bija redzama, izteiksmīgi pozējam uz sarkanā paklāja.

    Laura Vizla
    Laura Vizla

    Tā kā šogad izskanēja īpašs aicinājums no pasākuma organizatoriem – domāt zaļi un nepiesārņot planētu ar lieku drēbju kaudzēm, daudzi viesi un ceremonijas zvaigznes atteicās no jaunu tērpu gādāšanas. Aicinājumam bija atsaukusies arī Laura Vizla. Viņa ieradās dizaineres Ketas Gūtmanes radītā kleitā, kurā nesen uzmirdzēja fotosesijā žurnālam «Santa».

    Viņas pavadonis šajā vakarā bija sabiedrisko attiecību speciālists un modes eksperts Deniss Ševeļovs.

    Laura un Deniss.
    Laura un Deniss.

    Lai gan visu pasākuma laiku un filmēšanas pauzēs Deniss bija Lauras kavalieris un bija tērpies ne mazāk izteiksmīgi kā pati Vizla, viņus vienojot tikai koleģiāla draudzība. Deniss Laurai sniedzot profesionālus padomus. Patiesībā Laurai esot bijis pavisam cits interešu objekts šajā pasākumā. Runā, ka bijušajai sportista līgavai uzradusies jauna simpātija – viens no «Zelta mikrafona» viesiem. Skatīt sejā gan viņu bija visai sarežģīti, jo mūziķis bija uzmaucis galvā ādas masku. Tas bija hiphopa mūziķis Steps. Vaicāts, kādēļ izvēlējies ierasties šādā neparastā izskatā, viņš portālam santa.lv atbildēja: «Manu pēdējo solo albumu sauc «Slikc Suns». Diemžēl pagājušajā gadā nokavēju iespēju pieteikties «Zelta mikrofonam», tāpēc nolēmu šovakar atnākt slikta suņa kostīmā.»  

    Oficiālā pasākuma laikā nekas arī neliecināja, ka Laura un noslēpumainais mūziķis varētu būt tuvu pazīstami. Taču, kad filmēšana beidzās un līksmotgribētāji devās uz ballīti klubā citā Rīgas malā, situācija esot mainījusies.

    Laura un Steps vakara turpinājumā.
    Laura un Steps vakara turpinājumā.

    Laura esot manīta reperu kompānijā, un īpaši draudzīgi komunicējusi ar hiphopa mākslinieku Stepu. Arī «Instagram» tonakt parādījās bildīte, kurā redzama maza daļiņa no Stepa, un Laura ar viņa Zelta mikrofonu. Šogad ceremonijā triumfēja hiphops, un balvu ieguva albums «Melnezera grāmata», kurā apvienojušies vairāki šīs kultūras pārstāvji, tostarp skan Stepa balss.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē