• FOTO: Duļevskas dēls – īsts siržu lauzējs! Martins uzmirdz Latvijas hokeja izlasē

    Slavenību bērni
    Marta Kalniņa
    6. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Martins Laviņš
    Foto: Facebook
    Martins Laviņš
    Tas nu ir skaidrs – Latvijas stilīgāko hokejistu rindas ir papildinājušās. Jaunais Latvijas hokeja izlases spēlētājs – Janas Duļevskas un Rodrigo Laviņa vecākais dēls Martins Rodrigo – izskatās gluži kā puisis no žurnāla vāka.

    TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska šajās dienās ir pārņemta ar hokeju, jo Latvijas izlasē debitē viņas un bijušā hokejista Rodrigo Laviņa vecākais dēls Martins. Pārbaudes spēlēs pret Austriju Laviņš juniors sevi parādīja spoži, turklāt piektdienas spēlē guva savus pirmos vārtus valstsvienības sastāvā. «Lepojos!» tūdaļ paziņoja laimīgā mamma Jana.

    Ikdienā Martins studē Ņūhempšīras universitātē ASV, kur arī spēlē hokej koledžu studentu līgā NCAA. Tāpēc par dēla dalību izlasē mammas prieks bija divkāršs – Martins ir mājās! Beidzamajās dienās Jana savu sociālo tīklu lenti pārpludinājusi ar jaunā hokejista bildēm.

    Un tur tiešām ir, ko redzēt! Hokeja uzbrucējs Martins uz ledus, Martins izkāpj no komandas autobusa, Martins iet uz spēli – viņš izskatās kā puisis no žurnāla vāka.

    Martinam ir 20 gadi, un viņš ir jauns, perspektīvs sportists. Pērn viņš sevi labi parādīja Latvijas U-20 izlases sastāvā un jau tad atzina – darīs visu, lai spēlētu pieaugušo valstsvienībā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē