• Dukurs pēc šķiršanāsa atklāti runā par jauno mīlu: Jūtu nosodījumu par šādu pavērsienu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Miks Dukurs un Endija.
    Foto: no privātā arhīva
    Miks Dukurs un Endija.
    Dziedātājs Miks Dukurs pagājušajā nedēļā oficiāli šķīra laulību ar sievu Lauru, un šo faktu atzīmēja ar fotosesiju ar savu jauno, seksīgo draudzeni.

    Nupat dziedātājs Miks Dukurs oficiāli šķīra 11 gadus ilgušo laulību. «Process nebija viegls, tomēr pāris nedēļās tika panākta abām pusēm pieņemama vienošanās, kas attiecas uz alimentiem un dzīvi pēc šķiršanās kā tādu,» paziņoja Dukurs. Viņš atzina, ka attiecību pieredzē šis bija smagākais no soļiem, kuru vajadzējis spert. «Bet šobrīd abi saprotam, ka tas bija nepieciešams. Nu jau izveidojies arī jauns ritms, rūpējamies par abiem bērniem un strādājam pie tā, lai viņi justos labi esošajā situācijā,» pauda Dukurs.

    Jau ceturto mēnesi dziedātājs bauda jaunas attiecības un ir kopā ar zīmola «Bloom Concept» vadītāju Endiju Kalniņu. «Satiekamies kopš septembra. Iepazināmies pavisam nejauši klubā «Skapis», apmainījāmies ar kontaktiem, un drīz pēc tam Miks mani uzaicināja uz savu koncertu,» PDz atklāj dziedātāja Mika Dukura draudzene.

    Taujāts, vai jaunajās attiecībās nav meties pārāk ātri, Miks teic, ka saprotot – daļai sabiedrības notikušais ir neliels šoks. «Jūtu nosodījumu par šādu it kā pēkšņu pavērsienu.

    Jā, mana kļūda, ka iepriekš publicēju tikai tos laimīgos brīžus, bet manās interesēs nekad nav bijis dalīties ar negatīvo.

    (..) Kādu laiku jau dzīvoju viens un biju nolēmis, ka pie tā arī pieturēšos, bet tad notika pavērsiens, kuru nebiju gaidījis,» par iepazīšanos ar Endiju saka Miks.

    «Esmu laimīgs, bet, abiem saprotot to, ka esmu ar pievienoto vērtību, uzvedamies adekvāti,» par jaunajām attiecībām klāsta Miks. Endija iepriekš ar mūzikas pasauli nebija saistīta, bet kopā ar Miku viņi ierakstījuši dziesmu «Eternity». «Tās sākumā mums ir duets,» palepojas Endija.

    Vairāk lasi un skati žurnālā «Privātā Dzīve!»

    • Anatolijs Danilāns 80 gados kļuvis par modeli: «Domāju, ka tas ir mans liktenis…»
    • Evika Siliņa atklāj premjeres dzīves sievišķīgās aizkulises
    • Ivaram Pugam beidzot atradusies vieta teātrī
    • Adrianai Miglānei frizūra par 600 eiro! Tas prasīja 11 stundas
    • Baiba Sipeniece-Gavare parāda, kas viņai somā
    Privātā Dzīve nr50/2023

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē