• Dons ieviesis sev stingru dienas režīmu

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    2. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Dons Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremonijā un ieguva divus zelta mikrofonus. Lai pēc gada atkal tiktu pie balvām viņš smagi strādā studijā.

    «Mans jaunākais izaicinājums ir uzrakstīt albumam 50 dziesmas. Šādu mērķi nekad iepriekš sev nebiju izvirzījis. Šis ir īpašs eksperiments, ļoti laikietilpīgs. Iepriekš albumam rakstīju 25 vai 30 dziesmas,» saka Dons.

    Viņš skaidro, ka ne jau visas uzrakstītās dziesmas būs albumā, atlasīs tikai 12 labākās. Līdzīgi strādā arī pasaulē populārā rokgrupa «Red Hot Chili Peppers», kas katram albumam sacer 50 kompozīcijas. «Mums vēl nedaudz pietrūkst līdz apaļām 50. Cītīgi strādājam, un tad taisīsim lielo atlasi. Man ir lieliska komanda, kas virza uz priekšu, un esmu priecīgs mesties šajā izaicinājumā,» teic Dons.

    Viņš atzīst – laika citām nodarbēm patlaban neatliek nemaz, garas stundas tiek pavadītas studijā. «Mans pagājušā gada labākais atklājums ir kārtīgs dienas režīms. Tas nav nekāds bubulis, no kura jābaidās.

    Esmu sācis agrāk celties un laikus doties pie miera.

    Šobrīd koncentrējos uz to, kas jāizdara, un ceru, ka izdosies šādā režīmā izturēt līdz galam,» stāsta Dons. «Gribu sevi disciplinēt vēl vairāk, jo latiņa ir uzlikta augsta. Lai atpūstos, sākumā ir kārtīgi jāpastrādā,» teic Dons.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē