• Didrihsonei neizdodas tikt pie otrā bērniņa: Dievs mūs ir svētījis. Mums ir jāvairojas!

    Ģimenes pieaugums
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Elīna Didrihsone pēdējos 2,5 gadus ir dzīvojusi bez mēnešreizēm. Vēloties palikt stāvoklī ar otro bērniņu, pavisam nesen sapratusi, ka bez šīm sieviešu dienām tas īsti neizdosies. Abi ar Nauri ģimenē nolēmuši tikt pie četriem bērniņiem, tāpēc, lai uzlabotu veselību, Elīna uzsākusi sportistes gaitas.

    Plaši apspriestā influencere Elīna Didrihsone savos sociālo tīklu kontos plaši stāsta par ikdienas gaitām un personīgajām problēmām. Elīna jau kādu laiku vēlas ģimenes pieaugumu, taču veselības problēmas to liedz, tāpēc viņa sākusi sportot, lai uzlabotu veselību.

    «Protams, tas nav fakts, ka sportojot es uzreiz varēšu palikt stāvoklī, bet tad kad man reāli ārsts pateica, ka viens no iemesliem, ir mans prāts, kurš domā tikai par darbu. Tajā brīdī es sapratu, ka tā ir mana atbildība pret vīru, jo mēs abi divi vēlamies otru bērniņu. Es sapratu, ka man no sevis ir jāizdara viss, ko es varu!»

    Kā izrādās, anonīmie komentētāji jau bija izteikuši savu minējumus, kāpēc Didrihsoniem tā neveicas ar bērniņa radīšanu. Viens no iemesliem – viņas svars. Elīna šim apgalvojumam nepiekrīt, pieminot, ka ārstiem viņas svars šķiet normāls.

    «Es neēdu par maz. Man ārsts teica, ka es esmu normāla sieviete, kurai ar ēšanu nav nekāda sakara. To man teica trīs ārsti!»

    Aizkadru intervijā sieviete atzīst, ka viņa jūtas atbildīga par pēcnācēju radīšanu, jo viņi to var atļauties.

    «Es apzinos, ka Dievs mūs ir tik ļoti svētījis. Viens ar finansēm, ka mēs to varētu pavilkt arī finansiāli un arī ar tādu ideālo laulību. [..] Mums ir jāvairojas!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē