• CSI zvaigzne Gerijs Sinīzs dalās ar sirdi plosošu ziņu. 33 gadu vecumā miris viņa dēls

    Slavenības
    Estere Jansone
    28. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: SD Mack/Shutterstock
    Holivudas aktieris Gerijs Sinīzs, kurš atpazīstams pēc lomām seriālā CSI un filmām «Forests Gamps» un «Apollo 13», dalījies ar skaudru ziņu par viņa dēla nāves iemeslu.

    Gerijs Sinīzs sociālajos tīkos dalījies ar bēdīgu vēsti – 5. janvārī mūžībā aizgāja viņa 33 gadus vecais dēls Makss Antonijs Sinīzs. Jaunais vīrietis piecus gadus cīnījies ar hordomu – retu kaulu audzēju, kas bija iemetinājies tieši mugurkaulā. Pēdējos gados Makss radīja mūziku un darbojas tēva dibinātajā fondā. Gerijs atklāj, ka Makss šausminošo diagnozi saņēmis 2018. gadā, vien divus mēnešus pēc tam, kad viņa māte Moira uzzināja par savu 3. stadijas krūts vēzi. Sievietei izdevās vēzi uzveikt, taču Maksam cīņa ar slimību gājis krietni smagāk. Pēc neskaitāmām terapijām un operācijām, 2019. gadā vēzis atgriezies un sācis strauji izplatīties. Ar laiku jaunais vīrietis zaudējis spēju staigāt un bijis spiests pārvietoties ratiņkrēslā, bet dzīves izskaņā spējis pakustināt vien kreisās rokas pirkstus un labo roku. Tomēr neraugoties uz kustību ierobežojumiem, Makss izdeva savu mūzikas albumu «Resurrection & Revival».

    Gerijs Sinīzs un viņa dēls Makss
    Gerijs Sinīzs un viņa dēls Makss

    «Gluži kā jebkura ģimene, kas piedzīvo šādu zaudējumu, mēs esam pilnībā sagrauti, bet cenšamies turēties, cik vien spējam. Mums, kā vecākiem, ir neizmērojami grūti zaudēt bērnu. Es ar visu sirdi jūtu līdzi visiem, kas pieredzējuši līdzīgu zaudējumu un visiem, kas zaudējuši mīļoto cilvēku. Mēs visi to kaut kādā veidā esam pieredzējuši,» savā ierakstā pauž aktieris Gerijs Sinīzs.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē