• Briedim būs pašam sava numeroloģe. Sieva studē skaitļu maģiju pie Krievijas zvaigznes

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    13. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mairis un Jūlija Brieži.
    Foto: Picture Agency
    Mairis un Jūlija Brieži.
    Boksera Maira Brieža dzīve drīz ies tikai uz augšu vien, jo viņa sieva sākusi apgūt numeroloģiju.

    «Sākas manas ilgi gaidītās mācības,» priekā ar saviem sekotājiem sociālajos tīklos nesen dalījusies boksera Maira Brieža sieva Jūlija. Viņa beidzot uzņemta Krievijā populārajā Numeroloģijas skolā 10.0, un jau saņēmusi pirmo mājas darbu – izveidot desmit cilvēku grupu, lai kopā uzsāktu aizraujošo ceļu numeroloģijas pasaulē. «Ja jūs interesē dziļāk iepazīt sevi, savus uzdevumus un kavēkļus, kas stāv jums ceļā, es aicinu doties man līdzi šajā ceļojumā. Mēs izzināsim piecas galvenās jūsu dzīves sfēras: personība, dzimta un garīga pasaule, nauda un sūtība, attiecības, veselība,» sola Jūlija.

    Briede smalko skaitļu pasauli apgūs pie slavenās krievu ietekmeles Kristīnes Egiazarovas,

    kura sevi dēvē par numeroloģi numur viens. Viņai ir vairāk nekā miljons sekotāju «Instagram», kur sieviete dalās ne tikai ar zināšanām par numeroloģiju, bet arī demonstrē savu grezno dzīvesveidu, iedvesmojot savus klientus – jums arī tā būs!  Šī dāma regulāri tiek aicināta uz Krievijas TV šoviem. Viņas dzīve rit starp divām pilsētām – Maskavu un Dubaiju. «Visi mediji man zvana un aicina uz intervijām, jo manas prognozes par norisēm pasaulē piepildās,» vēsta viņa un atklāj, ka viņai jau ir vairāk nekā 40 000 audzēkņu. Protams, Kristīne nodarbojas arī ar labdarību – ceļ skolu Krievijas okupētajā Donbasā.

    Lai varētu skoloties pie šīs veiksminieces, ļaudis gatavi pat gaidīt rindā.

    Reklamējot savu skolu, Kristīna atzīmē – tā derēs tiem, kas nevar atrast sevi un jūtas tā, it kā nedzīvotu savu īsto dzīvi, tiem, kas noguruši būt darba ņēmēji un vēlās uzlabot savu finansiālo stāvokli, kā arī tiem, kas «ir atkarīgi no sava vīra, mammas, tēta, jo trūkst naudas.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē