• Biedriņa sieva Madara sola smalku ēšanas retrītu. Tiešām grezni, un tikai sievietēm

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Dažādu kursu un retrītu rīkošana Latvijas slavenībām vairs nav nekas neparasts. Ar to tagad nodarbojas gan aktrise Agnese Zeltiņa, gan pasniedzēja Ieva Adamss un pat Olga Kambala. Nu viņu pulkam pievienojusies arī bijušā basketbolista sieva Madara Biedriņa.

    Maijā retrītu visnotaļ greznos apstākļos – miljonāram Oļegam Fiļam piederošajā Nurmuižā – aizvadīs Madara Biedriņa.  Tiek solīts divu dienu pasākums, un dalībniekiem būs nevis jāvingro vai jāelpo, bet gan… jāēd! Šis pasākums paredzēts tikai sievietēm, un ideja ienākusi prātā Fiļa līgavai Kristīnei Jelinskai.

    «Madara ir ēst gatavošanas entuziaste ar pavāra diplomu!

    Pieredzi uzkrājusi strādājot restorānā un nebeidzamā pašmācības ceļā,» tā tiek pieteikta retrīta galvenā zvaigzne. Retrīts notiks pils kompleksā divas dienas, un dalībniekiem tiek solītas četras ēdienreizes no Biedriņas izstrādātās ēdienkartes. Papildus būs arī lekcijas par veselīgu uzturu, dzīvesveidu un farmakoloģiju, pastaigas un fiziskais treniņš, jogas nodarbības, kā arī citas prakses fiziskās un mentālās veselības uzlabošanai. Vienai dalībniecei šādi vēdera un ķermeņa prieki ar nakšņošanu pils kompleksā izmaksās 420 eiro, bet kopā ar draudzeni – abām 700 eiro.
     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē