• Atriebība, kas izposta dzīvi – Katrīne Vasiļevska izplūst asarās

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šovā «Četri uz koferiem», slavenībām iepazīstot Indiju, Agnese Zeltiņa ved visus ceļotājus uz kādu īpašu indiešu restorānu, kura apmeklējums neatstāj vienaldzīgu nevienu no grupas biedriem. Restorānā slavenības dzirdēs stāstu, kas aizkustināja.

    Izrādās, ka vakara maltīte ieplānota pavisam neparastā restorānā, kurā saimnieko no skābes uzbrukumiem cietušas indiešu sievietes.

    Visi ieņēmumi, kuri gūti šajā restorānā, nonāk īpašā fondā, kas sniedz atbalstu no šīs vardarbības cietušajām sievietēm. Restorāna ēdienkarte ir bez cenām – viesiem paēdot, katrs atstāj tik daudz naudas, cik uzskata par vajadzīgu.

    Atriebība, ielejot sievietei sejā sērskābi, ir diezgan izplatīts atriebības veids Indijā. Parasti no tā cieš tieši jaunas sievietes, kuras atteikušās stāties laulībā vai intīmās attiecībās.

    Tad nu vīrietis, jūtoties aizskarts, nolīgst kādu vai nolemj pats šai sievietei sejā ieliet sērskābi, neatgriezeniski sakropļojot meitenes seju un sabojājot visu dzīvi. Ik gadu Indijā reģistrē 250 – 300 šādu gadījumu.

    Četrotnei to dzirdēt ir patiesi smagi, Katrīne nespēj valdīt emocijas un izplūst asarās: «Līdzpārdzīvojums ir par to, ka cilvēkam ir atņemta dzīve. Es to uzreiz asociēju ar sevi vai saviem bērniem, iedomājoties sevi viņu vietā. Man no tā vienkārši veras ciet širmis

    VIDEO:

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē