• Andrejeva kļuvusi par roni un tikusi pie īpaši stipra tetovējuma

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    27. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aija Andrejeva.
    Foto: Instagram
    Aija Andrejeva.
    Dziedātāja Aija Andrejeva izbaudījusi, kā tas ir – peldēt aukstā ūdenī. Savukārt ārzemēs viņa tikusi pie jauna zīmējuma uz savas labās rokas. Viņu iedvesmojis izaicinājums, kuru Aija pieņēmusi un godam pievārējusi Portugālē.

    Šajā rudenī Aija Andrejeva kopā ar draudzeni mēroja pasaulslaveno Santjago jeb Svētā Jēkaba ceļu. Gadā šo maršrutu veic vairāk nekā 230 tūkstoši svētceļnieku. Arī viņām izdevās, un pēc godam pieveiktiem 290 kilometriem abas saņēma Svētā Jēkaba sertifikātu. 90 kilometrus tālāk bija viņu izvirzītais galamērķis – Fistera, ko sauc arī par Pasaules malu. Tur dāmas beidzot baudīja pelnītu atpūtu.

    Portugāles pilsētā Porto tapa Aijas jaunais tetovējums. «Es gāju, izdomāju, ko vēlos, un uztaisīju šo tetovējumu. Tieši tik vienkārši!

    Tetovējums sastāv no latviešu spēka zīmēm.

    Pa vidu A burtam ir laipa. Tas simbolizē – neatkarīgi no tā, kāds loks ir tavā dzīvē, pa vidu vienmēr jābūt laipai, pa kuru iet un balansēt gan kāpumos, gan kritumos,» skaidro dziedātāja.

    Pagājušajā nedēļā, atgriežoties mājās no saulainās Portugāles, viņa pieņēma vēl vienu izaicinājumu. «Iestājos roņu klubiņā!» pēc savas pirmās aukstās peldes paziņoja Aija. Izmēģināt šo rūdīšanās metodi dziedātāju iedvesmojusi aktrise Ilze-Ķuzule Skrastiņa.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē