• Aktierim Kasparam Zālem jauna simpātija?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Edijs Pālens
    Raidījumā «Vakariņš ar savējiem» viesos dodas aktieris Kaspars Zāle, stiliste Žanna Dubska un raidījumu vadītāja Baiba Vītiņa. Pēc tam, kad visaugstāko punktu skaitu ieguvusi rokeru ģimene no Cēsīm, pienākusi slavenību kārta rīkot svinības par godu uzvarētājiem – Zviedrāniem. Vakara gaitā atklājas kāds iepriekš noklusēts fakts – izrādās, ka vakariņa dalībnieks, aktieris Kaspars Zāle ir palicis pa nakti pie Zviedrānu ģimenes. Taču kā īsti aizvadīta nakts?

    Kad Zviedrāni pie sevis uzņēma slavenības, bija grūti nepamanīt, ka rokeru ģimenes meita izrāda īpašu uzmanību Kasparam Zālem. Viņa pat nekautrējas aktierim pajautāt: «Vai tu esi brīvs?» Arī Kaspars neslēpj, ka meita ir ļoti simpātiska.

    Noslēdzošajā vakarā atklājas, ka aktieris ballējies pie ģimenes līdz pat rīta gaismai. Baiba Vītiņa neslēpj izbrīnu un jautā: «Tad ko īsti mēs palaidām garām? Es gribu zināt, kas bija afterītī.» Tikmēr aktieris ir lakonisks savā atbildē, sakot, ka bijis rokenrols līdz 6:00 rītā. Visi esot gājuši pirtī, skrubējušies, dzēruši sulas un dziedājuši.

    Kamēr nav īsti skaidrs, kas tieši pēc slavenību viesošanās notika Cēsīs, arī pēdējā vakarā ir skaidri redzamas Zviedrānu atvases simpātijas pret Kasparu Zāli. Meitene velta aktierim ne tikai dziļus skatienus, bet arī pieskārienus.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē