• Aktiera Normunda Laizāna noslēpumainā mīla ieņems ļoti augstu amatu. Kas viņa ir?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    30. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Normunds Laizāns un viņa noslēpumainā draudzene.
    Foto: F64
    Normunds Laizāns un viņa noslēpumainā draudzene.
    Aktieris Normunds Laizāns jau ilgāku laiku sabiedrībā iziet ar pievilcīgu gaišmati, taču mīļotās vārdu viņš allaž turējis noslēpumā. Tagad tapis zināms, ka Laizāna otrā pusīte ir visnotaļ nopietna un ietekmīga dāma.

    Jau divus gadus aktieris kopā ar simpātisko gaišmati apmeklē visas pirmizrādes un citus saviesīgus pasākumus. Nevairās paust romantiskas jūtas arī publiskās vietās – ir gan mīļi apskāvieni, gan skūpsti. Taču atklāt savas pavadones vārdu Laizāns vienmēr attiecies. Šonedēļ žurnāls «Kas Jauns» vēsta, kas tad īsti ir šī pievilcīgā gaišmate, kas iekarojusi elegantā aktiera sirdi.

    Tā ir Baiba Šmite-Roķe, ilggadēju VID augsta ranga darbiniece, kuru jau šonedēļ paredzēts apstiprināt VID ģenerāldirektores amatā. Pildīt jaunos darba pienākumus viņa uzsāks februāra vidū. Baiba apstiprinājusi, ka ir attiecībās ar Laizānu, taču komentārus par šo faktu abi vienojušies nesniegt.

    Normunds un Baiba.
    Normunds un Baiba.

    Kopš 2020. gada Šmite-Roķe strādā VID Nodokļu pārvaldes direktora vietnieces amatā, bet pērnā gada vidū sākusi pildīt VID Nodokļu pārvaldes direktora pienākumus.

    Laizāna un Šmites- Roķes attiecības sākās pēc tam, kad izjuka viņa uz Ērikas Lazdiņas ģimene, kurā pasaulē nāca Laizāna jaunākā atvase – dēls, kurš nu jau ir pusaudzis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē