• Aizdomīgi! Skudriņa pēc šķiršanās saņem ziedu klēpjus

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    26. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gundega Skudriņa.
    Foto: Instagram
    Gundega Skudriņa.
    Pagājušajā nedēļā trīs dienas pasākumu aģentūras «Skudras metropole» vadītāja tika lutināta ar iespaidīgiem ziedu klēpjiem. Jau noskaidrots, kur tie uzradušies.

    «Man ļoti patīk šādi negaidīti pārsteigumi,» ieraugot milzīgu sarkanu pušķi, kuru pagājušajā otrdienā kāds bija atstājis pie viņas durvīm, jūsmoja Gundega Skudriņa. «Ha, atkal izkāpu no lifta un… jauns rožu klēpis! Rīt arī kāds atnāks? Pierast var ļoti ātri,» arī nākamajā dienā aģentūras «Skudras metropole» vadītāju kāds turpināja pārsteigt. Šoreiz – ar baltām rozēm. «Tādu saņēmu arī trešajā dienā,» pagājušās nedēļas nogalē žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja Gundega.

    Šajā vasarā viņa nosvinēja 49. dzimšanas dienu un pārsteidza ar paziņojumu – nolēmusi šķirt savu 20 gadus ilgušo laulību ar uzņēmēju Gundaru Skudriņu. Viņi daudzus gadus tika uzskatīti par paraugpāri, kopā audzināja trīs meitas, taču šogad nolēma iet katrs savu ceļu.

    Augusta sākumā Gundegas un Gundara laulība šķirta oficiāli.

    Vaicāta, kā jūtas, atkal būdama brīvas sievietes statusā, Gundega neslēpa: «Es pat neesmu to aptvērusi. Ir tik daudz nozīmīgu notikumu un darbu, ka atdodu visu savu dzīvi un laiku tikai tiem. Dzīve ir kā liels virpulis, un es knapi tieku tam līdzi. Jā, juridiski mans statuss ir mainījies, taču sadzīviski to nejūtu. Manā dzīvē nekas traks un traģisks taču nav noticis.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē