• Kā suns spēj atšķirt labu cilvēku no ļauna?

    Mājas mīluļi
    Zane Piļka- Karaļeviča
    13. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lena Ivanova / Shutterstock
    Varbūt esi manījis, ka uz vienu kaimiņu suns vienmēr reaģē draudzīgi, lai arī viņš būtu ar dusmīgu sejas izteiksmi, bet citu aprej pie mazākās izdevības. Mierīga, labsirdīga cilvēka aura izstaro harmonijas un dvēseles siltuma enerģiju, kura dzīvniekiem ir ne tikai mīļa, bet arī vajadzīga.

    Ļauns, atriebīgs, egocentrisks indivīds ir burtiski apvīts ar savu negatīvo domu un jūtu graujošo enerģiju. Suņi to jūt.

    Dzīvnieki atšķirībā no cilvēkiem lieliski uztver paralēlās pasaules informāciju. Un ne tikai uztver, bet arī reaģē uz to. Visiem zināms, ka suņi un zirgi nekļūdīgi atšķir labu cilvēku no ļauna. Viņi to spēj izdarīt, pateicoties mākai nolasīt informāciju, ko satur viņu biolauks

    Zināms arī tas, ka dzīvnieku jutību pret smalkajām enerģijām jau senatnē izmantoja, lai noteiktu nepazīstama cilvēka raksturu. Piemēram, Senajā Ķīnā un Austrumu valstīs bija pieņemts parādīt viesiem suņus un zirgus. Pēc šo dzīvnieku reakcijas tika noteikta atnākušā cilvēka būtība. Mūsu mazie brāļi reaģē nevis uz vārdiem vai pārliecināšanu – viņi nekļūdīgi nosaka viesa biolauka raksturu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē