• Autonomā gāzes apkure privātmājai – alternatīva dabasgāzei!

    Māja un Dārzs
    10. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Īstermiņā vai ilgtermiņā – autonomā sašķidrinātās gāzes apkure ar gāzes tvertni kā ērta un izdevīga alternatīva centrālajai dabasgāzes apkurei privātmājām.

    Nereti, plānojot būvēt vai iegādāties privātmāju, nonākam situācijā, kad īpašumam nav ērtas un ātri nodrošināmas piekļuves centrālajai dabasgāzes maģistrālei, lai mājokli apgādātu ar centrālo apkuri. Tas notiek situācijās, kad iecerētais īpašums atrodas ārpus blīvi apdzīvotām vietām un kad centrālā gāzes vada pievilkšana ir potenciāli dārgs un ilgstošs process.

    Neatkarīgi no tā, vai ilgtermiņā īpašumam ir vai nav plānots pievilkt centrālās gāzes vadu, par alternatīvām mājokļa apkurināšanai vairs nav jāsatraucas. Lai gan daļa privātmāju īpašnieku joprojām dod priekšroku dažādiem cietā kurināmā apkures variantiem, aizvien lielāku popularitāti un apmierinātu klientu loku mūsdienās iegūst dabasgāzes un cietā kurināmā alternatīva – autonomā sašķidrinātās gāzes apkure ar gāzes tvertni. Kā notiek sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšana, un kā to lietot?

    Lielisks risinājums īstermiņā

    Kā jau iepriekš minējām, autonomo sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu mājoklī ātri un ērti var uzstādīt gan īstermiņa, gan ilgtermiņa lietošanai.

    Izvēle par labu šai apkures sistēmai ir īpaši izdevīga kā alternatīva tad, ja tuvākajā nākotnē plānots mājokli pievienot centrālajai dabasgāzes maģistrālei. Tas ir izdevīgi tāpēc, ka uzņēmums Intergaz, kurš nodrošina autonomās sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas gan privātmājām, gan uzņēmumiem klientiem piedāvā ērti pārskatāmu un izdevīgu sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas izīrēšanas iespēju ar abonentmaksu. Tāpat arī sistēmas lietošanai iegādāto gāzes vadu un gāzes katlu būs iespējams izmantot arī tad, kad mājoklis tiks pieslēgts centrālajai dabasgāzes maģistrālei.

    Ilgtermiņa risinājums un uzstādīšana

    Taču, šī apkures sistēma ir lieliski piemērota arī lietošanai ilgtermiņā – tā ir autonoma, ērti lietojama, izdevīga un videi draudzīga. Lai gan varētu šķist, ka sistēmas sākotnējā ierīkošana prasa nedaudz piepūles, tas patiesi ir pirmais un pēdējais mirklis, kad šī autonomā sistēma no lietotāja prasīs papildu laika ieguldījumu. Būtisks faktors sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas ar gāzes tvertni ieviešanā ir atrast tai piemērotu zemes platību pie īpašuma.

    Tvertne var atrasties gan virs zemes, gan tikt ierakta zemē, un sašķidrinātā gāze no šīs tvertnes pa gāzes vadu nonāks gāzes katlā, kurš uzstādīts mājas iekšpusē. Sašķidrināto gāze, tāpat kā dabasgāzi izmanto gan ēkas apkurināšanai, gan ūdens uzsildīšanai un gāzes plīts lietošanai.

    Autonomā gāzes apkures sistēma ar virszemes gāzes tvertni
    Autonomā gāzes apkures sistēma ar virszemes gāzes tvertni
    Autonomā gāzes apkures sistēma ar pazemes gāzes tvertni
    Autonomā gāzes apkures sistēma ar pazemes gāzes tvertni

    Sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzturēšana

    Sašķidrinātās gāzes apkures sistēma patiesi ir autonoma – par tās apkopi, uzturēšanu un gāzes krājumu atjaunošanu var neuztraukties, jo to lietotāja vietā paveiks uzņēmums Intergaz!

    Intergaz piedāvātās autonomās gāzes apgādes sistēmas ir aprīkotas ar īpašiem telemetrijas sensoriem, kuri tiek ievietoti gāzes tvertnēs. Sensors kontrolē sašķidrinātās gāzes līmeni tvertnē, un, kad atlikušais gāzes daudzums ir 30%, sensors automātiski nosūta ziņu uzņēmuma Intergaz centrālajam birojam, kura pārstāvis nekavējoties sazinās ar klientu, lai saskaņotu ērtu sašķidrinātās gāzes piegādes laiku. Pretēji citiem alternatīvajiem apkures veidiem, it īpaši, cietajam kurināmajam, sašķidrinātās gāzes apkure neprasa no mājokļa iemītniekiem papildu laika patēriņu sistēmas uzturēšanai.

    Kāpēc sadarboties ar Intergaz?

    SIA “Intergaz” nodrošina pilnu pakalpojumu spektru attiecībā uz sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanu: projektēšanu, projekta saskaņošanu, uzstādīšanu un sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas tālāko tehnisko apkalpošanu.

    Ja interesējies par iespēju savam mājoklim ierīkot sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu ar gāzes tvertni, sazinies ar Intergaz! Mūsu speciālisti veiks visus nepieciešamos aprēķinus un piedāvās tieši Tavai situācijai vispiemērotāko risinājumu! Kvalificēta Intergaz speciālista bezmaksas izsaukumu uz objektu iespējams pieteikt pa bezmaksas tālruņa numuru 1804 vai aizpildot veidlapu mūsu mājaslapa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē