• Zīmes ir visapkārt. Kā tās saskatīt un iztulkot?

    Ezoterika
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    2. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Serhii Brovko / Shutterstock
    Ar zīmēm, kas tev apkārt, – slimībām, nejauši sastaptiem cilvēkiem, ceļa negadījumiem, spilgtiem pārdzīvojumiem sapnī – Visums mēģina pateikt, kā jūties, no kā jāuzmanās, kas dzīvē jāmaina. Iemācies šīs zīmes saskatīt!
    1. Slimība
      Dažas dienas pavārguļot pat esot vēlams, lai imūnsistēma apjauš, ka mainās gadalaiki, pierod pie vīrusiem, bet, ja liktenis – bams, bams! – apstādina kardināli, piekaļot tevi pie gultas, tā ir nopietna zīme. Apstādināšana – tas nozīmē, ka tev jādod sev! Kad cilvēks tiek apturēts, viņš beidzot nokļūst aci pret aci ar sevi, kaut ko apgūst, iemācās. Nekas nenotiek nejauši. Zemapziņa uztver simbolus, zīmju valodu, un apziņai svarīgi saprast, ko Visums vēlas pavēstīt, – varbūt jāpiebremzē darbā, jānogaida, jāpietaupa sevi, bet varbūt laiks ar pilnu krūti mesties biznesā. Ja spītēsies, turpināsi peldēt pret straumi, saņemsi pieredzi, kas materializēsies kā trauma, nopietna slimība, jo organisms ir gudrs, tas reaģē pirmais. Tāpat arī, ja piepeši tevi uzrunā kāds raksts medicīnas žurnālā, sižets televīzijas pārraidē, sajūti iepriekš nemanītas bailes, padomā, ko kāds ar to tev vēlas pateikt.
      Slimība aptur arī tad, ja lauzies aizslēgtās durvīs, virzies pa nepareizo ceļu, vēloties sev un citiem kaut ko pierādīt. Nereti cilvēki slimības laikā ierauga savu lepnību, augstprātību, arī pārgurumu, jo slimība ir organisma aizsardzība, tā signalizē par to, ka nepieciešama atpūta. Tevī, tāpat kā dabā, visam jābūt līdzsvarā – gan gaišajai, gan tumšajai pusei. Ja balanss tiek izjaukts – esi kļuvis falši balts un pūkains vai izcel rakstura tumšo pusi –, tā ir zīme, ka gaidāmas nepatikšanas.
    2. Sapnis
      Visums sarunājas ar cilvēku sapnī. Tulkojot zīmes, svarīgs ir ne tikai paša sapņotāja redzētais, noderīgs arī vēstījums sapnī, ko redzējis tuvinieks vai draugs un par to piepeši tev sāk stāstīt. Kāda sieviete trīs naktis pēc kārtas sapnī redzēja zādzību: pirmajā apzaga viņas dzīvokli, otrajā – dēlu, trešajā – draudzeni. Zagšana liecina par skopumu jūtās. Iespējams, sieviete daudz strādā, ir aizņemta ar sevi un viņai neatliek laika dēlam. Dēls savās jūtās un emocijās ir aizvēries, arī draudzenei vajadzētu atrast vairāk laika. Sapnis sievieti brīdina: nāks zaglis, kas raisīs pārdzīvojumus, atsitot vaļā jūtas. Ja sapnī tiek nozagts maks, tas nozīmē, ka cilvēks ir skops, nevēlas kustināt naudu, bet tai patīk, ka to apgroza, pačubina.
      Sapnim, kas atkārtojas, speciālisti iesaka iztēloties happy end (laimīgas beigas – angļu val.). Vienkārši pirms miega sižetam, ko skaties atkal un atkal, vajag izdomāt laimīgu atrisinājumu. Sapnis vienmēr par kaut ko vēsta, bet tas vismaz vairs nemoka miegā. Varbūt esi ievērojis noteiktu situāciju, simbolu vai tēlu sapnī, kas vēsta par slimības simptomiem? Piemēram, ja sapnī skūpsties, tu jau zini, ka būs savārgums, herpesvīruss vai cita infekcija.
    3. Avārija
      Kāda sieviete desmit dienu laikā sasita divas mašīnas. Pirmajā avārijā ieskrēja priekšā stāvošā automašīnā, bet otrajā negadījumā sasita pasažiera puses aizmugurējās durvis, spārnu un nolauza riteni. Protams, viņa bija nelaimīga, bet negadījuma cēloni vispirms vajadzētu meklēt sevī. Iespējams, cēlonis ir bezspēcīgas dusmas par situāciju, ko nevar mainīt, bet varbūt moka vainas apziņa. Ja tavai mašīnai kāds uztriecas no aizmugures, tas nozīmē, ka tev jāiet mācīties, jāapgūst jaunas zināšanas, bet, ja tu kādu iebuktē, iespējams, vajag apstāties straujajā skrējienā. Neatrodot cēloni, nepatīkami notikumi turpināsies. Tas gan nenozīmē, ka šī sieviete vēl trešo reizi sadauzīs mašīnu. Iespējams, viņa ar nelāgo situāciju jau ir tikusi galā – ejot kājām, cilvēks ir spiests vairāk pabūt ar sevi, paanalizēt notikušo un gūt kādu vērtīgu atziņu. Varbūt, izdzīvojot nelāgās izjūtas, kas saistītas ar mašīnas nogādāšanu remontā, naudas izdošanu, bija jāatbrīvo iesprostota enerģija. Avārijā ne vienmēr cieš cilvēks, bieži mašīna triecienu paņem uz sevi. Arī mājdzīvnieks mēdz uzņemties saimnieka sāpes, piepeši sākdams klibot…
      Nav vēlams ignorēt pēkšņu impulsu apstāties ceļa malā, nevajag satraukties, ja kādreiz autopilotā aizbrauc pa nepareizu maršrutu, jo, iespējams, sargeņģeļa čuksts tevi tādā veidā sargā no neparedzētas situācijas.
    4. Negribas iet uz darbu
      Ja ilgstoši negribas iet uz darbu, tu neapzināti meklē zīmes, kas varētu apstiprināt – jāmaina nodarbošanās, jāatpūšas. No rīta atverot acis, var iztēloties pulksteni. Tas parādīs, kurā dienas daļā vai stundā risināsies nepatīkami, neizdevīgi notikumi.
      Bet par zīmi var kļūt arī kāda spilgta epizode, kuras dēļ cilvēks būs spiests pieņemt noteiktu lēmumu. Iespējams, būs nepieciešama atpūta, bet varbūt pienācis brīdis mainīt attieksmi pret darbu, kolēģiem. Ja jāsper kardinālāks solis un jāmaina darbs, Visums dos nepārprotamas zīmes.
      Zīmes un simboli tev pasaka priekšā, no kā jāpiesargājas. Ja plānotais rūpals nes tikai zaudējumus, jāatmet ambīcijas, vēlme par katru cenu nokļūt līdz mērķim. Citādi – nopietna slimība būs kā stopzīme.
    5. Cilvēki
      Ne tikai spilgti notikumi, frāze radio, zīmīgs teikums žurnāla rakstā vai melns kaķis, kas pārskrien pār ceļu, ir zīmīgs vēstījums. Arī sastapti cilvēki, iemīlējušies pārīši ir zīme. Ļaudis, kas mums apkārt, ir mūsu spogulis. Zaglis redz zagļus, mīlētājs – mīlētājus, skopulis – skopuļus, grūtniece – sievietes gaidībās, veiksmīga uzņēmēja – laimīgas, koptas sievietes. Kad sev apkārt pamani tikai skumjus cilvēkus, paskaties spogulī un redzēsi, ka tev pašam lūpu kaktiņi uz leju. Ja ir tādas dienas, kad tu nevienu neredzi un tevi neviens neredz, visticamāk, domās esi tālu prom vai dziļi iegremdējies sevī.
      Ja piepeši tavs ceļš krustojas ar veiksmīgiem, laimīgiem uzņēmējiem, varbūt arī tev pienācis laiks nebaidoties sākt uzņēmēja karjeru. Bet, ja ikviens, ko tu satiec, vēlas pamācīt – viņam ir viedoklis par tavu izskatu, apģērbu, ēšanas paradumiem –, ieteicams paanalizēt, vai pats neesi pārlieku mētājies ar padomiem. Labākais padoms citiem ir labākais padoms sev! Bargie, stingrie, paštaisnie, principiālie, kas moralizē, cenšas pamācīt, bieži vien neaizdomājas, ka tie padomi viņiem būtu jāadresē vispirms sev.
      Arī krīze attiecībās ir zīme – kaut kas jāmaina. Bieži vien pēc tās ģimenē kļūst brīvāk elpot, attiecības iegūst plašumu, veidojas patiesākas jūtas.
      Katrai zīmei, kam tu pievērs uzmanību, ir nozīme – putnam lidojumā, sunim, ubagam, neparastai dabas parādībai. Ne vienmēr tā liecina par ko fatālu. Bet, ik rītu saskatot iedvesmojošas zīmes, tās var palīdzēt atklāt, ko atnesīs diena.

    Kā saskatīt un izskaidrot zīmes?

    • Visi impulsi, notikumi, sapņi, kas tevi uzrunā, izraisa emocijas, raisa pārdomas, ir zīmes. 
    • Lai atrastu slimības cēloni un novērstu tās atkārtošanos, vēlams patīt filmu atpakaļ, paanalizējot, kas notika pirms slimošanas, kā tu juties pirms kāda zīmīga notikuma, avārijas vai izbailēm. Vēlams paraudzīties atpakaļ, izmantojot skaitļus 3, 6, 9 – trīs stundas, trīs dienas, trīs nedēļas, trīs mēnešus, sešas stundas…
    • Atbilde, ko Visums vēlas tev pavēstīt pēc kāda zīmīga notikuma, emocijām jāmeklē sevī. Pirmais impulss, kas nāk no zemapziņas, ir pareizais risinājums. Biežāk ieklausoties sevī, kļūsi dzirdīgāks un redzīgāks arī pret apkārtējiem impulsiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē