• Sindijai Vildei jauns darbs un jaunas attiecības: Viņš man liek justies kā augsti novērtētai sievietei

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    12. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pirms vairāk nekā gada populārā pasākumu organizatore nolēma mainīt dzīvi un devās uz ārzemēm. Pandēmijas dēļ viņai bija jāatgriežas dzimtenē un viss jāsāk no sākuma. Tagad viņa tikusi pie cita sev tīkama darba un arī sastapusi kādu īpašu cilvēku.

    Pērnā gada sākumā Sindija pārdeva mantas un pārcēlās uz Portugāli, lai strādātu greznā viesu namā. Tomēr pandēmijas dēļ uzņemt viesus un rīkot pasākumus greznajā villā nevarēja, un pēc dažiem mēnešiem Sindija atgriezās dzimtenē.

    Vilde, kas iepriekš nodarbojās ar savas pasākumu aģentūras vadīšanu un svētku organizēšanu, meklēja gan jaunu darbu, gan jaunas mājas. Kādu laiku Sindija strādāja telekomunikāciju uzņēmumā Tet par mārketinga projektu vadītāju, taču nesen pieņēma jaunu izaicinājumu.

    «Sapratu, ka mans potenciāls labāk noderēs citur, jo esmu mākslinieciska personība. Mans radošums nesadzīvoja ar tur nepieciešamo punktualitāti un atskaitēm. Man to patīk darīt, bet radošā tomēr manī ir vairāk,» PDz teic Sindija.

    Tādēļ sākumā viņa plānojusi paņemt brīvu vasaru, lai saprastu, kur tālāk dzīvē virzīties.

    «Restarts nesanāca. No viena darba uzreiz ielēcu citā. Tas bija spontāni – kā zibens no skaidrām debesīm nāca piedāvājums no Viestura Meikšāna,» stāsta viņa. Režisors, kurš vada Runas skolu, aicināja Vildi kļūt par tās mārketinga un biznesa attīstības vadītāju. «Uzsākot jaunu darbu, jūtu kņudinošu satraukumu – gluži kā pirmajā skolas dienā,» atzīstas Sindija.

    Šī vasara viņai nesusi izmaiņas arī privātajā dzīvē. «Vairs dzīvē nekustos uz priekšu viena, tagad man ir kompanjons Rolands, ar kuru iepazinos Mežaparkā,» atklāj Vilde.

    «Viņš nāk no biznesa vides. Dzimis Libānā kristīgā ģimenē, bet uzskatos ir diezgan liberāls. Rolands ir ļoti radošs un dzīvesgudrs, tas arī mani viņā piesaistīja. Viņš ir laipns, par sevi pārliecināts. Rolands manī rada drošību, atbalsta un rūpējas, liekot man justies kā augsti novērtētai sievietei,» teic Sindija.

    «Viņa aizraušanās ir psiholoģija un filozofija, viņš pasniedz lekcijas angļu valodā, palīdzot citiem augt un attīstīties. Rolands ir izcils skolotājs,» par savu draugu saka Vilde.

    Viņa pamatnodarbošanās ir saistīta ar informācijas tehnoloģijām, un viņš darbojas arī kā uzņēmumu vadītāju koučs.

    Savulaik viņš bija precējies ar latvieti, ar kuru iepazinās Libānā, kad grupai no Latvijas vadījis komandas saliedēšanās pasākumu.

    Šajās attiecībās pasaulē nāca meita. «Bija izvēle – pārceļos uz Latviju vai arī viņa pārceļas uz Libānu. Tā kā mana darba iespējas ļauj strādāt no jebkuras pasaules vietas, es pārvācos uz Latviju,» podkāstā Latvia Weekly atklāja Rolands.

    Tas bija 2011. gadā, un libānietis pa šo laiku patiesi iemīlējis Latviju. Viņš atzīst, ka vairs nejūtas šeit kā viesis, jo viņa meita ir latviete. Arī Sindijai jau ir bijusi laulību pieredze, un viņai ir dēls no iepriekšējām attiecībām ar dīdžeju Jāni Spingu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē