• Nikolajam Puzikovam jaunas attiecības: Galvenais, ka viņa nesmēķē

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Sarunu šovā «Pasaki To Skaļi» dziedātājs Nikolajs Puzikovs neslēpj, ka lielu daļu viņa dzīves veido sievietes un tas pat esot ierakstīts zvaigznēs. Viņš atklāj, ka pirmo reizi sievietē esot ieskatījies jau bērnudārza laikos un sarunas laikā viņš skaidro, kāpēc viņam labāk patīk attiecības slēpt no svešām acīm.

    Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ir īsts meiteņu mīlulis, taču attiecību ziņā viņš ir ir ļoti izvēlīgs, bieži vien tās arī slēpjot no svešām acīm. Sarunu raidījumā «Pasaki to skaļi» Nikolajs min iemeslu, kāpēc publiski nepaziņo par savām attiecībām.

    «Attiecības vispār nevajadzētu publiski nevienam rādīt. Man pieredze rāda, ka ir ļaunas acis arī, kas tev nenovēl visu to labāko. Es cenšos savas attiecības publiski nevienam nerādīt. Es varu šobrīd pačukstēt, ka es satiekos ar kādu,» saka viņš.

    Par savu sirds āķīti viņš plašāk un konkrētāk nevēlas runāt. Puzikovs tikai min, ka ar šo sievieti spēj iztēloties savu nākotni.

    «To enerģiju var tikai sajust. Viņa ir cilvēks, kam patīk bērni un dzīvnieki. Es skatos uz sievieti kā uz perspektīvu, uz nākotni. Un galvenais, ka viņa nesmēķē, ko es visās intervijās esmu uzsvēris.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē