• Mūziķis Chris Noah: Mīlestība man nav bijusi mūžīga

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Influencere Katrīne Vasiļevska tiekas ar talantīgo mūziķi Chris Noah – īstajā vārdā Krists Indrišonoks. Viņš sarunā atklāj, ka šobrīd viņa sirds ir brīva, kas savā veidā var iespaidot dziesmu rakstīšanas procesu.

    Jaunais mūziķis runāja par savām attiecībām un to, kā tas ietekmē viņa dziesmu rakstīšanu. Krists atzīst, ka šobrīd ir brīvs vīrietis.

    «Mīlestība, vismaz manā gadījumā, nav bijusi mūžīga.» saka mūziķis. Runājot par attiecību iespaidu uz viņa mūzikas radīšanas procesu, Krists stāsta:

    «Es teiktu, ka attiecības ir viena no tām galvenajām lietām, no kurienes nāk tā iedvesma dziesmām. Ir daudz un dažādi aspekti, kā tu vari apskatīt mīlestību, attiecības un tu daudz ko piedzīvo esot attiecībās. Tev ir ko teikt,» stāsta mūziķis.

    Chris Noah arī atklāj, ka pat tad, kad viņa sirds bijusi aizņemta, viņš savas attiecības apzināti izvēlas nerādīt publiski:

    «Ir bijis noteikti laiks, kad es apzināti neesmu publicējis, jo man patīk. Es vispār esmu sociālajos tīklos diezgan, kā saka, mierīgs. Es nelieku visu savu dzīvi. Brīžiem,es domāju, ka arī tas attiecību statuss – brīvs – varbūt rada lielāku interesi meitenēs, nekā, ja attiecību statuss ir aizņemts,» uzskata Chris Noah.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē