• Magone mīlas dzīvi uztic Taro kārtīm, zīlniece atklāj ko negaidītu

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pie Magones ieradusies kāda viņas draudzene. Viņa izmantos Taro kātis, lai ieskatītos tuvākajā nākotnē un mīlestības līkločos. Kārtis diemžēl daudz neko labu nesola – vairāki esošie vīrieši viņu izmantojot, bet ar Venti soloties labākas attiecības.

    Kolorītā zvaigzne Magone šobrīd ir apmulsusi, jo pirms kāda laika bija galvu reibinošs randiņš ar internetā iepazītu puisi, bet tālāk nekas nenotiek.

    Ar bijušo Venti savstarpējā komunikācija uzlabojas, kas iespīdina cerības staru. Lai pieņemtu liktenīgos lēmumus, viņa savu mīlas dzīvi uztic Taro kārtīm.

    Kārtis atklāj, ka abu attiecībās ir kāda sieviete, kas velk viņu prom no Magones, taču zīlniece uzsver, ka Magonei šobrīd ir jāļauj viņam tikt galā ar savām problēmām un dzīve tuvāko divu mēnešu laikā viņu atvedīs atpakaļ pie viņas.

    «Man kā tādai nama mātei, sievietei, kurai gribas, lai viss ir labi, lai bērnam labi, lai Raimītim tētis. Mēģināju līst no ādas ārā, lai sakārtotu šo visu, bet izrādās, ka kārtis saka, sēdi klusu un dzīve visu pati sakārtos,» saka viņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē