• Kerkira: Es negribētu, lai manām meitām būtu bērni dabīgā ceļā

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ar jauno sezonu atgriežas ģimenes attiecību realitātes šovs «Ģimene burkā», kurā savu ikdienas dzīvi kameru priekšā ir gatava atspoguļot Garudiņu ģimene. Sezonas pirmajā raidījumā Kerkira uz nopietnu sarunu aicinājusi Edgaru, lai apspriestu nodomu adoptēt bērnu. Lai gan viņa par šo ideju ir sajūsmā, Edgars uz situāciju skatās reāli, apzinoties, ka šobrīd tas nav iespējams.

    Televīzijas skatītāji Graudiņu ģimeni iepazina jau šī gada sākumā. Šī ģimene ar katru šova sēriju nebeidza pārsteigt ar saviem drosmīgajiem lēmumiem. Uzsākot jauno sezonu, Kerkira ir gatava pieņemt ļoti svarīgu dzīves lēmumu – adoptēt bērnu. Aizkadru intervijā viņa atklāti atzīst, ka nevēlas pati iznēsāt bērnu un to neiesaka arī savām meitām.

    «Dabīgā ceļā mani tas ļoti biedē. Es esmu ar meitenēm runājusi. Tas var skanēt diezgan skarbi, bet es negribētu, lai viņām ir bērni. Uz doto brīdi tas procents, kādi bērni dzimst, cik daudziem ir veselības problēmas, manuprāt, ka nevajag!» uzskata Kerkira.

    Lai gan Edgars ciena sievas plašo sirdi un labestību, viņš uzskata, ka šobrīd ceturtais bērns ģimenē būtu papildu slogs. Kā prioritāte būtu jāizvirza rūpes par dēlu ar autiskā spektra traucējumiem.

    «Ņemot vērā šā brīža situāciju ar mazo Edgaru, kura nav tā pati vieglākā… Ja mūsu ģimenē ienāk vēl viens bērniņš, tad tas ir dubults slogs. Es pieļauju, ka sieva līdz galam tā īsti neapzinās. Protams, viņa gribēs sniegt iespēju kādam bērniņam uzaugt ģimenē. Tas ir cēli, bet mums jāskatās mūsu tehniskās un finansiālās iespējas,» saka Edgars.

    Arī abu kopīgās meitas, Loreta un Ramona, par mammas lēmumu sajūsmu neizrādīja, viņas domā, ka šobrīd visa uzmanība un rūpes ir jāvelta mazajam Edgaram, kas ikdienā prasa daudz darba.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē