• Gundega Skudriņa: Nevarētu teikt, ka man ir šausmīgi daudz draugu

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pasākumu organizatore Gundega Skudriņa viesojoties raidījumā «Pasaki To Skaļi» atklāja, ka viņa savā dzīvē ir nemitīgā pārmaiņu procesā. Šobrīd viņas prioritātes ir karjera, jo bērni ir izaudzināti un atliek vairāk laika savu mērķu sasniegšanai. Jau pavasarī bija jūtams, ka viņas laulību dzīvē gaidāmas pārmaiņas.

    Šajā nedēļā plašāk tika ziņots, ka pasākumu vadītāja Gundega Skudriņa ir šķīrusi savu laulību ar uzņēmēju Gundaru Skudriņu.

    Par lielajām dzīves pārmaiņām viņa neskaidri izteicās arī raidījumā «Pasaki to skaļi». Komentējot savas attiecības ar vīru šī gada pavasarī, viņa ieskicēja pārmaiņas, taču neviens nebija domājis, ka Gundega runāja par šķiršanos.

    «Mūsu attiecību modelis mainās un nestāv uz vietas. Es šobrīd esmu lielā karjeras profesionālajā posmā un attīstībā, kurā es diezgan daudz veltu sevi tam.»

    «Jautāts vai draugi šādā dzīves posmā mainās, Gundega ar asarām acīs atzīst, ka es nevarētu teikt, ka man ir šausmīgi daudz draugu. Jā, es esmu sabiedriska un enerģiska, man ir daudz paziņu, cilvēki, kurus es zinu un kuri mani atbalsta, bet tādi draugi, man ir viens noteikts loks jau gadiem.»

    Vairāk skaties video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē