• Grēviņš vairs nav brīvs? Kas ir viņa pavadone

    Attiecības
    Gita Vīksne
    10. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Toms Grēviņš un Liene Laviņa.
    Foto: Instagram
    Toms Grēviņš un Liene Laviņa.
    Jau vairākos publiskos pasākumos dīdžejam Tomam Grēviņam līdzās ir daiļā dokumentālo filmu režisore Liene Laviņa. «Mēs joprojām neko nekomentējam…» noslēpumains ir dīdžejs.

    Pagājušajā vasarā dīdžejs Toms Grēviņš atzina, ka viņa deviņus gadus ilgajai laulībai ar dzīvesstila blogeri Lauru Grēviņu pienācis gals. Pēc šķiršanās abi gandrīz gadu publiskos pasākumus apmeklēja vieni, bet viss mainījās pagājušajā mēnesī, kad

    Toms leģendārās grupas «Zodiaks» koncertā Siguldas pilsdrupu estrādē tika redzēts kādas izskatīgs dāmas sabiedrībā.

    Dokumentālo filmu režisore Liene Laviņa, kas par filmu «Tev, Rūķi!» saņēmusi Lielo Kristapu, dīdžejam līdzās bija arī pagājušajā nedēļā, kad viņš Latvijas Radio 1 atspoguļoja Dziesmusvētku dalībnieku gājienu «Novadu dižošanās».

    Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Toms, par Lieni pauda: «Mēs joprojām neko nekomentējam…» Viņš izvairījās arī no atbildes, vai gadījumā Liene par viņu neveido dokumentālo filmu.

    Liene nāk no ļoti talantīgas ģimenes, viņas vecāki ir Valmieras Drāmas teātra aktieri – Inese Ramute un Juris Laviņš. «Esmu uzaugusi Valmieras teātrī. Jau tad, kad man apritēja viens mēnesis, mamma ņēma mani līdzi uz darbu. Uzejot uz skatuves, viņa mani iedevusi paturēt citiem aktieriem, tā nu es uzaugu, būdama ciešā saiknē ar teātri,» intervijā portālam Valmieras Ziņas pirms dažiem gadiem atklājusi režisore. Viņa neslēpj, ka mēģinājusi stāties aktieros, taču neesot uzņemta. Liene skolojusies Eiropas Kino koledžā Dānijā, pēc tam Baltijas Filmu un mediju skolā ieguvusi bakalaura grādu.

    Liene iepriekš desmit gadus bija precējusies ar animācijas filmu režisoru Reini Kalnaelli, kurš pagājušā gadā mija gredzenus ar multimākslinieci Elīnu Maliginu.

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē