• DJ Ella: Viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno mazuli, citam tas notiek vēlāk. Citam nekad

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Par atraktīvo dīdžejmeiteni DJ Ella Latvijā krietnu brīdi nebija nekas dzirdēts, un izrādās, ka pa šo laiku ir notikuši interesanti pavērsieni arī viņas personīgajā dzīvē.

    Jau divarpus gadus Ella ir kopā ar savu jauno afroamerikāņu draugu. STV Pirmā! šovā “Slavenības. Bez filtra” viņa beidzot atklāj abu iepazīšanās stāstu:

    “Patiesībā mēs iepazināmies pateicoties manai draudzenei Rūtai. Mans draugs ir dīdžeju menedžeris, un Rūta viņam bija iedevusi manu Instagram kontu, sakot – zinu foršu dīdžejmeiteni, varbūt jūs varat kaut ko profesionāli “sabīdīt”. Mēs sākām sarakstīties, un sanāca, ka sabīdījām arī ne tikai profesionālās lietas.”

    Pāra attiecības lielā mērā attīstījās Covid pandēmijas zīmē, kad ar otru cilvēku gluži vai piespiedu kārtā sanāca pavadīt kopā ļoti daudz laika. Bet vai Ellas prātā nepavīdēja doma arī par Covid “bēbīti”, kādi daudziem šajā laikā uzradās?

    “Tas būtu nedaudz par ātru uzreiz plānot mazuli. Katram ir savs ceļš ejams – viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno mazuli, citam tas notiek vēlāk, bet citam varbūt vispār tas nav lemts. Un tas nav nekas slikts,” par plāniem ģimenes sakarā saka Ella.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē