• Alise Kolosova neilgi pēc šķiršanās jau atradusi sirdsāķīti

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    25. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Vēl nesen izskatīgā tumšmate apgalvoja, ka viņas laulībā ar deju treneri un Salaspils kultūras nama vadītāju Valdi Škutānu valda idille, bet nu viņa redzama kopā ar citu.

    Šogad maijā pasākumu rīkotāja un jogas entuziaste paziņoja, ka tiek tirgota viņas ģimenes māja Babītē. Divstāvu ēka ar trim vannasistabām un plašu terasi bija Valda un Alises kopīpašums, tirgošanā tika izlikts par 270 000 eiro.

    «Mums ir savi iemesli, kādēļ pārdodam māju, un tas nav apspriežams publiski. Tas nav mājiens par šķiršanos, mēs joprojām esam kopā,» toreiz PDz sacīja Alise un pārcēlās dzīvot pie draudzenes. Runas par to, ka pāra attiecībās iestājusies krīze, parādījās vēl pirms trim gadiem. Tolaik pāra intervijā žurnālam Santa Alise uzsvēra – viņu attiecības ir piekāpšanās skola, un vīra aizņemtības dēļ abi pavadot maz laika kopā.

    Laulības sākumā pirms sešiem gadiem viņi aktīvi ceļoja un izgāja sabiedrībā, bet ar laiku tas mitējās. Alise pievērsās jogai, pašizziņai un sapņoja par Bali salu. Pirms diviem gadiem viņa uz ilgu laiku viena pati tik tiešām aizceļoja uz Bali un sauca to par savu laimīgo zemi.

    Nu Valda un Alises 10 gadu ilgajām attiecībām ir pienācis gals. «Jā, esmu šķīrusies,» tagad PDz apstiprina pasākumu rīkotāja, kas ar Škutānu lielā slepenībā Vidusjūras salā Maltā apprecējās pirms mazliet vairāk nekā sešiem gadiem.

    Pagājušajā nedēļā viņa sociālajos tīklos jau atrādīja savu jauno sirdsāķīti. Alises sirdi iekarojis polinēziešu izcelsmes uzņēmējs Džerijs Mihimana, kura atlētisko augumu klāj ne vien perfekts iedegums, bet arī virkne iespaidīgu tetovējumu.

    Mihimana dzīvo Bali, bet, viesojoties Latvijā, kopā ar Alisi ir iemūžināts jutekliskā fotosesijā. Sociālajos tīklos pasākumu rīkotāja Džerijam romantiski atzinusies mīlestībā: «Tu ienāci manā dzīvē kā tīģeris – ātri un negaidīti, pārliecinoši aizvilinot pēdējās baiļu paliekas, kuras joprojām manī bija. Tava mīļā, milzīgā sirds man šķita tik pazīstama. Un es to droši zinu – kamēr mana galva ir uz tava pleca, esmu pasargāta, un nekas slikts nevar notikt. Es tevi mīlu.»

    Džerijs uz to atbildējis: «Nē, mīļā, tu ienāci manā dzīvē kā eņģelis. Nekad neaizmirsīšu to sekundes simtdaļu, kad tu paskatījies uz mani. Es tavās skaistajās acīs uzreiz ieraudzīju tavu dvēseli. To, cik tu esi mīļa, es vārdos nevarētu izteikt. Tas nudien nebija plānots, bet notika, un es jūtos tik pateicīgs un svētīts, ka beidzot mēs viens otru atradām. Vienkārši noliec galvu uz mana pleca, un viss būs labi. Mīlu tevi ļoti.»

    51 gadu vecais Taiti salā dzimušais Mihimana jau vairāk nekā 35 gadus nodarbojās ar kanoe sportu. Pirms četriem gadiem viņš pievērsies kanoe un SUP dēļu tirdzniecībai un nodibinājis uzņēmumu 425pro. Interesanti, ka pirms gada viņa SUP dēļus sāka ražot Rīgā. Viņa sporta ekipējums ir pieejams arī citviet Eiropā, kā arī Brazīlijā, Austrālijā, Katarā, Jaunzēlandē un Taiti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē