• «X Faktora» uzvarētāja bijusi zināma vēl pirms šova tiešraidēm

    Kino un TV
    Marta Kalniņa
    8. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    X Faktora finālistes.
    Foto: Publicitātes foto
    X Faktora finālistes.
    Svētdien beidzot taps zināma šova «X Faktors» 5. sezonas uzvarētāja. Par 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulslaveno mūzikas ierakstu kompāniju «Universal Music Group» cīnīsies trīs jaunietes, taču bukmeikeri jau tagad gatavi paziņot uzvarētāju.

    Līdz finiša taisnei no 12 talantīgiem jaunajiem dziedātājiem tikušas trīs dalībnieces – Emilija Bērziņa, Luka un Katrīna Kovaļuka. Lai gan visas finālistes ir apveltītas ar labām vokālajām dotībām, bukmeikeri jau pirms pirmās šova tiešraides prognozēja – uzvaras laurus šajā sezonā plūks Emilija Bērziņa. Nekas nav mainījies, un arī pirms fināla «Betsafe» bukmeikeri par favorīti vēl aizvien uzskata Emiliju. Bērziņas uzvara tiek prognozēta ar 65,8% iespējamību.

    Tas šķiet visai ticami, jo skatītāji jau ir novērtējuši viņas sniegumu – visās četrās fināla tiešraidēs Bērziņa ieguva skatītāju simpātiju balvu 200 eiro vērtībā. Uzcītīgās Lukas uzvara tiek prognozēta ar 23,5% iespējamību, bet harizmātiskās Kovaļukas izredzes bukmeikeri novērtē vien ar 18,1% iespējamību.

    Emilija Bērziņa šova dēļ atgriezās no Norvēģijas, lai izmēģinātu savu laimi mūzikā. Skandināvijā viņa strādāja par pavāri, bet tagad dzimtenē uzsākusi studijas Latvijas Kultūras koledžā. Jau atlasēs Emilija, kura pati sevi dēvē par Emsi, tika pamanīta kā spilgta, neparasta personība. Lai gan viņa nesniedz sirdi plosošas intervijas, cilvēkus uzrunā viņas personība.Viņai ir savdabīgs balss tembrs, mirdzošs acu skatiens un piemīt atbruņojoša vienkāršība. Jauniete no pirmās dienas šovā savāca krietnu fanu pulku, un skatītāji viņu regulāri apber ar kompliemntiem, sakot – Emilijas dziedājums aizkustina līdz sirds dzīlēm, viņa esot neredzēts tīrradnis mūzikā. Meiteni mēdz salīdzināt ar Šineidu O’Konoru, jo arī Emīlijas izskatā ir zināms puiciskums, bet dziedājumā – saviļņojošs dramatisms.  

    5. sezonas uzvarētāja tiks paziņota svētdienas vēlā vakarā, un var jau būt, ka skatītājus tomēr sagaida kāsd pārsteigums. Par Latvijas «X Faktora» pirmo uzvarētāju 2017. gadā kļuva Artūrs Gruzdiņš, otrajā sezonā uzvaras laurus plūca baltkrieviete Kattie, 2019. gadā triumfēja Elīna Gluzunova, bet par 4. sezonas uzvarētāju kļuva Grēta Grantiņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē