• VIDEO: Markus Riva atkal gatavs ļauties mīlestībai

    Mūzika
    Estere Jansone
    18. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Tuvojoties vasarai un gada saulainajai sezonai, mūziķis un TV personība Markus Riva radījis jaunu dziesmu latviešu valodā. «Mīlēsim vēl» radīta kopā ar poļu producentu Myszkovski (Leonu Miškovskiju), ar kuru Markus sadarbību uzsācis pagājušajā gadā.

    Markus pēc ilgāka laika izdevis dziesmu latviešu valodā. Gluži vai likumsakarīgi, ka jaunais singls pašmāju klausītājus sasniedz tieši pavasara ziedēšanas laikā – Markus atzīst, ka vasara ir viņa sirdij tuvākais gadalaiks. Arī Rivas jaunā dziesma ir vasarīga, raiba un liks dejot mūzikas ritmā.

    ««Mīlēsim vēl» ir cerību pilna dziesma par iekšēju pavasari un vēlmi atkal pilnu krūti mesties dzīvē –

    domāju, līdzīgas sajūtas ir bijušas ikkatram – gan pēc ieilgušas ziemas, gan noslēdzoties sāpīgākam posmam privātajā dzīvē. To sajūtu, kad atkal esi gatavs ļauties un mīlēt no jauna, to kņudinošo prieku pakrūtē arī vēlos nodot saviem klausītājiem», stāsta Markus.

    Dziesma radīta kopā ar Polijā populāro dīdžeju un producentu Leonu Miškovskiju, ar kuru sadarbība aizsākās pērn, kad Leons piedāvāja Markum iedziedāt vokāla partiju viņa dziesmā «One night». Singls  tika izdots  «Warner Music Poland» paspārnē un guva vērā ņemamus panākumus Polijā un Ukrainā, kā arī Latvijā. Pēc veiksmīga projekta abi mākslinieki saglabājuši draudzīgas attiecības, un nu pienākusi izdevība Markum aicināt uz sadarbību Miškovskiju.

    Kā atzīmē Markus, viņš ļoti novērtē pieredzes apmaiņu ar kolēģiem no citām valstīm – tas dod iespēju paša skaņdarbu ieraudzīt no cita skatupunkta, veidot tam skanējumu, kāds varbūt nerastos mājās, paplašināt savu muzikālo redzesloku. Tieši tāpēc Riva jau izsenis labprāt sadarbojas ar dažādiem mūzikas producentiem Ukrainā, Amerikas savienotajās valstīs un citur, un ir gandarīts arī par sadarbību ar Miškovskiju un tās rezultātu. Tāpat Markus turpina darbu pie sava pirmā albuma ukraiņu valodā un gatavojas aktīvajai koncertu sezonai.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē