• Tik Tok: Vai tiešām tikai jauniešiem? 22 vērtīgi konti pieaugušajiem

    Atpūta
    Margarita Sēkliņa
    23. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tu pavisam noteikti esi dzirdējis par Tik Tok – lietotni, kura gan šobrīd populārāka ir tieši jauniešu vidū. Tomēr, par spīti stereotipiem, sev interesējošo tur var atrast ikviens.

    Tik Tok ir aplikācija, kurā vari skatīties īsus, bet saturīgus video, kuru garums nepārsniedz 1 minūti.

    2020. gadā Tik Tok bija otrā visvairāk lejupielādētā bezmaksas aplikācija AppStore, atpaliekot vien no Zoom.

    Pagājušajā gadā Tik Tok izmantoja 200 miljoni aktīvo lietotāju, un pandēmijas laikā šī sociālā tīkla popularitāte auga kā nekad agrāk. Kaut arī 41% tā lietotāju ir vecumā no 16–24 gadiem, viena no spēcīgākajām šīs lietotnes īpašībām ir spēja pielāgoties katra lietotāja interesēm – šeit atrodams milzīgs satura daudzums arī citām vecuma grupām.

    Jo vairāk šo aplikāciju lietosi, jo vairāk tā pielāgosies tavai, individuālajai gaumei.

    Bet ko tad īsti tur var atrast?

    Ceļo arī tad, kad tas nav iespējams

    Kurš gan šobrīd nesapņo atgriezties pagātnē, kad ar prieku un satraukumu varēja gaidīt dienu, kad iekāpsi lidmašīnā un tā tevi aizvedīs neaizmirstamā piedzīvojumā? Šobrīd drošāk ir palikt mājās, bet tas nenozīmē, ka nav iespējams baudīt citu zemju skaistumu. Turklāt, pētot un iepazīstot tālās zemes, ir iespējams izplānot ceļojumus laikam, kad tas atkal būs iespējams.

    1. Okeāna pavēlnieks @outdoorkindaguy

    Džordijs Vilsons ikvienu spēj apburt ar okeāna skaistumu un varenību.  Tādu okeānu tu noteikti nebūsi redzējis! Vilnis noskalos ne tikai tavu ekrānu, bet arī aizkalos tevi uz saulaino un silto Austrālijas pludmali.

    2. Iepazīsti pasaules skaistākās viesnīcas @wheretofindme

    Iedomājies – tavs darbs ir ceļot pa pasauli, lai novērtētu visskaistākās pasaules viesnīcas! Sapnis, vai ne? Šai meitenei tā ir īstenība. Ieskaties viņas video dienasgrāmatās un savos pierakstos atzīmē tās apmešanās vietas, uz kurām vēlētos doties arī tu!

    @wheretofindme

    What do you guys think of this AirBnB in the south of France?! 🇫🇷 #tiktoktravel #traveldiaries #luxurytravel #travel #southoffrance

    ♬ Married Life – Michael Giacchino

    3. Ceļo uz tropu zemēm @jeremyaustiin

    Tropiskais siltums, zilais ūdens, palmas un tveici radoša saule – ja tas ir tas, par ko šobrīd visvairāk sapņo, tad dodies līdzi Džeramijam, kamēr viņš apceļo skaistākās siltās zemes.

    @jeremyaustiin

    Dreamy mornings in the rainforest! 🌴 TAG someone you’d bring here! ##mexico ##travelbucketlist ##luxurytravel

    ♬ Lemon Tree – Gustixa

    4. Ziemeļu skaistums @wilderness_addict 

    Bet, ja tevi vairāk uzrunā ziemeļnieciskais varenums, kalni, sniegotas virsotnes un smaragdzaļais ūdens, apskati Karolīnas Tik Tok kontu.

    @wilderness_addict

    Fall colors are poppin in the Canadian Rockies right now and I ain’t half mad about it 🍂🥰 ##naturevibes ##hellofall ##canada ##feelinggood ##adventure

    ♬ Whatever It Takes – Imagine Dragons

    5. Apceļo visu pasauli @visit

    Tik Tok konts Visit apkopo skaistāko dabas un pilsētu skatu video, kas ikreiz ļaus aizceļot uz jaunu vietu pasaules kartē.

     

    Skaistuma un veselības mīļotājiem

    Mode, kosmētika, ādas kopšana un fitness ļaus parūpēties par sevi, apgūstot vērtīgus knifiņus un gūstot padomus, kas uzlabos gan izskatu, gan pašsajūtu.

    1. Stiliste Lindsija @bylindsayalbanese

    Lindsija ir stiliste un uzņēmēja ar modi saistītā biznesā. Viņa sniegs vērtīgus padomus gan apģērbu komplektu veidošanā, gan izstāstīs dažādas viltības, lai tēlu padarītu efektīgāku un modernāku.

    2. Kosmētikas guru Terija @territomlinsonmakeup

    Vai tevi interesē kosmētika, bet nekad nav bijis laika to papētīt sīkāk? Terija piedāvā uz kosmētiku paskatīties no teorētiskā aspekta – atrodi krāsas, kas piestāv tavām īpašībām – ādas, acu un matu krāsai.

    3. Dermatoloģe Azi @skinbydrazi

    Āda ir mūsu organisma spogulis, tādēļ ir svarīgi par to rūpēties. Seja ir mūsu vizītkarte, tādēļ ikviens vēlas, lai nepilnības no tās pazustu pēc iespējas ātrāk. Dermatoloģe rāda savu darba ikdienu, visbiežāk sastopamās ādas problēmas un to, kā tās iespējams risināt gan mājas apstākļos, gan ar īpašu ārstniecību.

    @skinbydrazi

    Stretch Marks 👩🏻‍⚕️ Who has them? ME 🙋🏻‍♀️ ##stretchmarks ##skincare ##dermatologist ##loveyourskin ##learnontiktok

    ♬ BORN FOR THIS – Foxxi

    4. Trenere Dženifera @minneninja

    Ja fiziski jūtamies labi, pasaulē sevi nesam daudz pārliecinātāk. Tādēļ ir svarīgi neaizmirst par fiziskajām aktivitātēm un vingrojumiem. Dženifera parādīs dažādus vingrojumus, kurus vari izpildīt, lai sasniegtu vēlamo rezultātu – labsajūtu, sportošanas radītos endorfīnus vai arī labāku formu.

    @minneninja

    I’ll take strength ANY DAY over running 😅🤪 Plus you burn even MORE CALORIES 💪🏼 ##cardioishardio ##norunning ##fitness ##bodyweightworkout

    ♬ Boom, Boom, Boom, Boom!! – Vengaboys

    5. Joga ar Adrianu @yogawithadriana

    Joga palīdzēs nostiprināt iekšējo stabilitāti, atslēgties no uztraucošajām domām, prātu pievēršot savai elpošanai un iekšējām sajūtām.

    Mājai

    1. Sakārtota māja – sakārtota dzīve @amindfulmethod

    Varbūt mājsēde ir īstais laiks ieviest kārtību savās mājās? Šis Tik Tok konts palīdzēs ar vērtīgiem padomiem un ļaus sakārtot jebkuru vietu mājā, beidzot atsakoties arī no visa liekā, kas tikai sēž uz plaukta un krāj putekļus.

    2. Interjera iedvesma @Farahjmerhi

    Iedvesmojies luksuss klases interjeram, organizēšanai un dažādiem interesantiem interjera elementiem no Farahas, kura pulcē vairāk nekā 4 miljonus sekotāju.

     

    Pašizaugsmei un sevis iepazīšanai

    Kurš ir teicis, ka modernās tehnoloģijas un lietotnes nevaram izmantot, lai sevi padarītu labākus? Psihoterapeitu, attiecību konsultantu padomi, kā arī iespēja papildināt savas valodas zināšanas ir tikai maza daļa to labumiem, ko tev var sniegt Tik Tok.

    1. Padomi veiksmīgām attiecībām @couplessuccess

    Attiecību treneris sniedz ieskatu visbiežākajiem jautājumiem un problēmām pāru starpā, piedāvājot savus risinājumus un uzdevumus.

    2. Psihoterapeite Nadja @evolveandbloom

    Psihoterapeite Nadja paskaidros to, kas slēpjas dziļi tavā prātā. Trauksme, stress, depresija, sēras un citi iemesli, kuru dēļ cilvēki parasti vēršas pie speciālista, tiks izskaidrotas skaidri un saprotami, piedāvājot interesantus faktus un padomus.

    3. Uzlabo savu angļu valodu ar Kristiju @christi.steyn

    Vēlies uzlabot savu angļu valodu? Kristija ne tikai lasa dzeju, bet arī piedāvā dažādus ne tik bieži izmantotus angļu vārdus, kas papildinās tavu vārdu krājumu ar skaistiem un nedzirdētiem vārdiem.

    @christi.steyn

    Do you want more ways to improve your vocabulary? Let me know! 💜 ##vocabulary ##english

    ♬ original sound – Christi Steyn

    4. Grāmatu lasīšanas iedvesma @lifebyesther

    Esteres pilnais un krāsainais grāmatu plaukts iedvesmos tevi izlasīt kā jaunas un modernas grāmatas, tā klasiku.

    @lifebyesther

    Doesn’t include Don Quixote because I don’t own it. ##booktok ##classicalliterature

    ♬ Surrender – Natalie Taylor

    Virtuves entuziastiem

    Īsie recepšu video ļaus domāt, ka ēst gatavošana tāds nieks vien ir. Un patiesi – Tik Tok kontos atrodamās receptes bieži vien ir ātras un vienkāršas. Šķitīs – kā gan es pats par to neiedomājos? Tādēļ ir pēdējais laiks tās izmēģināt!

    1. Pavāres Šarīnas receptes @cookingwithshereen

    Šarīna ir pavāre, kas izdevusi arī savu pavārgrāmatu. Viņas jautrā ēst gatavošana iedvesmos uz jauniem kulinārajiem eksperimentiem arī tevi.

    2. Skaisti saldumi kopā ar @chelsweets

    Varbūt ir īstais mirklis izmēģināt savus spēkus konditorijā? Visdažādākie saldumi, sākot no konfektēm un bulciņām, līdz krāšņām kūkām. Šo kontu īpašu padara arī glītais noformējums.

    3. Kļūsti pats par savu bārmeni! @spiritedla

    Laikā, kad uz bāru vai restorānu nobaudīt savu iecienītāko kokteili tikt nav iespējams, ir laiks apgūt receptes un bārmeņa mākslu pašmācības ceļā. To ļauj izdarīt Hanna, kas rada ne tikai gardus kokteiļus, bet padara tos arī vizuāli interesantus.

    Dzīvnieki

    Nevar būt, ka nekad neesi skatījies kaķu vai suņu video… Nu tam ir pavisam jauna nozīme, jo Tik Tok neatņemama sastāvdaļa ir smieklīgi un mīļi mājdzīvnieku video – tie pulcē miljoniem skatījumu.

    1. Kaķi @britishpromise.cats

    Esi kaķu cilvēks? Šī jaukā kompānija tevi neatstās vienaldzīgu un iespējams pat motivēs arī pašam savās mājās atvest mazu spalvu kamoliņu.

    2. Zelta retrīvers Takers @tuckerbudzyn

    Par zelta retrīveru draudzīgumu un uzticību zina visi. Seko līdzi, kā aug, mācās, spēlējās un draudzējas mazais Takers, kas ir suns ar vislielāko sekotāju skaitu šajā lietotnē.

    3. Vallijs @wallysrescuedlife

    Vallijs ir mazs un amizants suns. Viņa jaukākā īpatnība ir mēle, kas vienmēr karājas laukā no viņa mazās mutes. Ja vēlies redzēt, ka viņš mēdoties bauda dzīvi, apskati Vallija Tik Tok profilu.

    @wallysrescuedlife

    What is your favourite colour? ❤️💛💙💜💚💗🖤💟 ##falllooks ##sweaterweather ##feelslikewinter ##cutedog

    ♬ Colors – Stella Jang

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē