• Tiek meklēts Maira Brieža fizikas skolotājs, lai skaidrotu par «indi no debesīm»

    Neparasti
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: WORLD BOXING SUPER SERIES, FACEBOOK
    Soctīklus sajūsminājis kāda bijušā fizikas skolotāja ieraksts sociālajā tīklā «Facebook». Juris Cinītis vērsies pie visiem tiem, kuriem ir līdzīgs domu gājiens kā bokserim Mairim Briedim. Šoreiz runa ir par gaisā redzamajām gāžu sliedēm, kas nodēvētas par bīstamajiem «čemtreiliem».

    «Nejauši nofilmēju video, pasakiet man, vai tā ir nejaušība, jauns fizikas likums vai apzināta pāri darīšana cilvēkiem/dabai? Kādas ir jūsu domas?» par gaisā redzamo situāciju savā «Instagram» raksta Mairis Briedis.

    Tā gan nebija vienīgā reize, kad Briedis centies izprast, kas varētu būt šīs dīvainās gāžu astes.

    «Komentāros pie mana posta ar lidmašinu dīvainām gāžu astēm daži man pārmeta fizikas nezināšanu. Izskatās, ka katru dienu fizikas likumi mūsu debesīs strādā savādāk. Šodien beidzot redzēju normālās inversijas gāžu sliedes, kuras ir īsas un uzreiz izgaist, lidmašīnai virzoties uz priekšu. Citreiz var redzēt, ka vienai lidmašīnai ir parastas gāžu sliedes, bet tepat blakus lido ar biezu, ļoti lēni izgaistošu sliedi,» citkārt raksta bokseris.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

    Šo situāciju pamanījis arī bijušais Ropažu vidusskolas fizikas skolotājs Juris Cinītis, kurš aicina visus tos, kuri ir līdzīgā neziņā kā Mairis Briedis, apmeklēt pie skolotāja fizikas nodarbības.

    «Achtung! Achtung! Meklēju savus bijušos skolēnus!

    Ja kāds no maniem bijušajiem skolēniem, kuriem mācīja fiziku saņēma sekmīgu atzīmi un atrodas līdzīgā neziņā kā Mairis Briedis par to indes kaisīšanu no debesīm, lūdzu, piesakieties: vai nu būs jāprasa, ka atpakaļgaitā tiek labota atzīme fizikā, ko saņēmāt Ropažu Vidusskola, vai nu jābrauc pie manis un izskaidrošu šo pasaules “brīnumu”. Es par to saņēmu algu, bet tad darbu neesmu izdarījis.

    Aicinu akcijai pievienoties arī citus fizikas skolotājus. Darbs jāizdara līdz galam! Citādi kāds no jūsu skolēniem sāks uzskatīt, ka arī migla ir inde, ko pa nakti izpūš, lai cilvēki pa nakti miegā guļot saindētos. Kāds varbūt zina, kas bija Maira Brieža fizikas skolotājs, arī viņam vajadzētu sameklēt savu skolēnu …

    P.S. Bet, ja skolā fiziku un ķīmiju nemācījās, tad var kļūt par jaudīgu influenceri, jo tik daudz brīnumus un neticamas parādības var redzēt apkārt,» – pārdomās dalās bijušais vidusskolas skolotājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē