• Rīdzinieks Ņikita Levi par Dom-2 šovu : Tur nemaksā nemaz tik daudz! Zelta kalni tie nav

    Izklaide
    Anastasija Kuzminova
    8. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «Šovā nokļuvu nejauši – braucu atbalstīt savu draugu, kurš sapņoja tur nokļūt, bet atlasi izturēju es,» lepojas Krievijas kanāla TNT šovā Dom-2 iekļuvušais pirmais rīdzinieks.
    Nākamais: Nē vieglas uzvedības meitenēm

    Aizbrauc, lai atpūstos

    Jau 16 gadu notiek skandalozais attiecību šovs Dom-2, un nu trīs nedēļas tajā redzams arī rīdzinieks Ņikita Levi, kurš vienīgais izturēja pirms dažiem mēnešiem Rīgā notikušo šova dalībnieku atlasi. Ņikita uzskata, ka šovā viņš paņemts vienkāršības un neuzbāzīguma dēļ.

    «Atlasē mēģināju visu pārvērst par joku. Atbildot uz anketas jautājumu, ar ko dzīvē paveiktu lepojos, atbildēju – spēju skaitīt līdz 10. Iespējams, žūrijai tas patika. Runāju nepiespiesti, zinot, ka viņu uzdevums ir izsist no komforta zonas, uzdodot negaidītus jautājumus,» atminas Ņikita

    «Kad man paziņoja, ka esmu uzņemts, mazliet šaubījos, vai vispār braukt. Īstenībā draugi piespieda, ka obligāti jāpiedalās. Tobrīd atrados dzīves krustcelēs – bija apnikušas līdzšinējās nodarbes, gribējās paņemt pauzi un nodomāju: aizšaušu un mazliet atpūtīšos no ierastā,» PDz atzīstas jauneklis.

    Par sevi Ņikita teic, ka dažādās pasaules malās dzīvo un strādā jau kopš 17 gadu vecuma. ASV viņš bija dzīvojamo namu pārvaldnieks, Kiprā – strādāja par finanšu brokeri, bet tādās valstīs kā Venecuēla un Nigērija nokļuva, pateicoties darbam uz kuģa. «Esmu dzīvojis arī Grieķijā, Holandē, Vācijā un Lielbritānijā. Esmu jūrnieks, pavārs, masieris,» nosmej Ņikita.

    Raksta turpinājums:

    Nākamā lapa

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē