• Kristieši cīnās pret Halovīnu šausmu parku: Bauskas pilskalnā ir atvērti elles vārti

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Šogad no 10.oktobra līdz 5.novembrim visi tika laipni gaidīti «Halovīnu šausmu parkā» Bauskas pilskalna parkā, kur bija aplūkojami vairāk nekā 500 tematiskie apskates objekti. Pasākuma organizatori portālam bauskasdzive.lv atklājuši, ka pret šīm svētku svinībām vērsušies kristīgo draudžu ļaudis.

    Šausmu parka organizatore Agnese Ābolkalna portālam bauskasdzive.lv atklājusi, ka šogad nācies piedzīvot pretestību no kristīgo ļaužu puses.

    «Bauskas kristīgā centra «Misija» un Ķekavas Vasarassvētku draudzes cilvēki aicināja cilvēkus nedoties uz parku. Viņi norādīja, ka mums Bauskas pilskalnā ir atvērti elles vārti. Ruporos skandēja, lai cilvēki iet projām, atskaņoja savas kristīgās dziesmas, dalīja informatīvos materiālus par savu kristīgo misiju latviešu un krievu valodā,» atklāj A. Ābolkalna.

    Organizatori arī sazinājušies ar pašvaldības policiju, tomēr tas nav devis rezultātu. Pasākuma opozicionāriem tika norādīts, ka šāda veida protesta akcijai ir nepieciešama pašvaldības izsniegta atļauja, taču sanākušie cilvēki norādīja, ka Dievs atļāvis viņiem šeit stāvēt.

    «No protestētāju puses tika mainīta taktika, divi vai trīs cilvēki staigāja automašīnu stāvlaukumā, gar pili pa kalnu lejā un klusām čukstēja: «Dievs tevi svētī, neej uz elli!».»

    Pagaidām nav zināms, vai nākamgad šis pasākums tiks atkārots. Organizatori norāda, ka nemitīgi saskaras ar negatīvismu. «Pagaidām nav vēlmes te kaut ko veidot, jo nejūtam atbalstu ne no pašvaldības, ne no vietējas preses, ne iedzīvotājiem,» A. Ābolkalna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē