• Kauperam atrasts ideāls aizvietotājs: Mana vieta ir apdraudēta!

    Muzikālā banka
    Gita Vīksne
    29. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Pagājušajā sestdienā grupas «Prāta vētra» solistam bija jāuzstājas divās vietās vienlaikus – Daugavpilī un Rīgā. «Ak dieniņ, cik tas bija sarežģīti!» žurnālam «Privātā Dzīve» atzina Kaupers.

    Skatītāji mūziķi Renāru Kauperu pagājušās sestdienas vakarā gaidīja gan Dailes teātrī Rīgā, kur viņam bija jāuzstājas koncertuzvedumā «Ziedonis. Lācis. Vīrieši», gan Olimpiskajā centrā Daugavpilī, kur Kauperam «Muzikālā banka 2023» finālšovā bija jāizpilda divas «Prāta vētra» dziesmas.

    Tādā pašā situācijā bija arī dziedātājs Intars Busulis. Saprotot, ka uz pusēm nevar pārrauties, Renārs ar Intaru nolēma ar spēles «Akmens. Šķēres. Papīrīt’s» palīdzību izlozēt, kurš uz kuru koncertu dodas. «Busulim trāpījās palikšana Rīgā, bet man – došanās uz Daugavpili. Lai būtu kāds balanss. Manā vietā pa Dailes teātra skatuvi lēca mūziķis Reinis Sējāns. Cik redzēju mēģinājumu, viņš to darīja tiešām brīnišķīgi. Mana vieta ir apdraudēta!» nosmēja Renārs.

    Kaupers kopā ar pārējiem grupas «Prāta vētra» puišiem šogad ir apņēmības pilni strādāt pie jaunā albuma. «Mums ir laiks ķerties pie darba, tādēļ februārī dodamies uz Barselonu, apciemosim Kasparu. Beidzot redzēsim viņa studiju.» Jau vairākus gadus grupas bundzinieks Kaspars Roga dzīvo starp divām valstīm Latviju un Spāniju, kur smeļas iedvesmu un komponē grupai mūziku.

    Kas notika «Muzikālās bankas» aizkulisēs, lasi un skati žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!  

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē