• Kas ir Porziņģa jaunā, seksīgā draudzene? Kristapa fani viņu jau atkoduši

    Slavenības
    Estere Jansone
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Bellami Hair/TikTok/sookiehalll
    Nepagāja ilgs laiks, līdz latviešu leģendārā basketbolista Kristapa Porziņģa sirdi iekaroja jau nākamā daiļava. Viņš manīts NHL spēlē, kādas efektīgas tumšmates kompānijā. Kas viņa ir?

    Porziņģa fani jau atšifrējuši, ka skaistā tumšmate, kas nupat parādījusies sabiedrībā kopā ar Latvijas basketbolistu, varētu būt kanādiešu modele Sūkija Hola no Toronto. Ar šādiem minējumiem portāla «Reddit» grupā dalījušies vairāki basketbola fani. Atšķirībā no Porziņģa bijušās līgavas, Sūkija ir tumšmate, taču abām ir kas vienojošs. Tāpat kā Laura, arī formīgā kanādiete labprāt sociālajos tīklos gozējas dārgu zīmolu apģērbos. Nekas daudz par viņu nav zināms. Vien tas, ka meitene esot strādājusi par viesmīli.

     

    @sookiehalll

     

    ♬ Contvct (feat. Aya Nakamura) – Rsko
    @sookiehalll

     

    ♬ original sound – marceline

    Nesen beidzās Porziņģa trīs gadus ilgušās attiecībās ar pašmāju digitālā satura veidotāju Lauru Vizlu.  Laura intervijā žurnālam «Santa» atzina, ka vēlējusies piepildīt pati savus mērķus, un tas šajās attiecībās bijis sarežģīti. «Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev,» pauda Laura. Šobrīd jaunā sieviete apņēmusies realizēt sevi uzņēmējdarbībā.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē