• Kandava kļūst par Latvijas Midsomeru. Fani peļ un slavē «Nelūgtie viesi 2» pirmo sēriju

    Seriāls
    Marta Kalniņa
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Daugaviņš izmeklētāja lomā.
    Foto: Publicitātes foto
    Andris Daugaviņš izmeklētāja lomā.
    Trešdienas vakarā pašmāju seriāla «Nelūgtie viesi» fani bija pielipuši pie TV ekrāniem, lai noskatītos otrā sezonas jauno sēriju. Redzētais raisījis atšķirīgus viedokļus.

    Esmu «Nelūgtie viesi» pirmās sezonas fanos, bet 2.sezonas 1.sērija ir… braukšana uz vienām un tām pašām klišejām, rēna sižeta virzība un ne visai sarunas, par daudz vienveidīgu rupjību, mulsinoši jauno aktieru teksti,» kritisks ir astrologs Kristaps Baņķis. Viņš apšauba arī sižeta ticamību: «Un kad ir bijis tā, ka liela tusiņa tualetēs nav stāvgrūdām pilns, lai tur notiktu slepkavība? Baigi samāksloti. Pozitīvais ir jau atstrādātais inspektoru duets, un Repše ir dabisks.»

    Krodzinieks Arnis Bikšus gan nav tik sīkumains: «Man patika!»

    ««Nelūgtie viesi» pataisīs Kandavu par Latvijas Midsomeru,» spriež spēļu eksperts Pauls Špakovskis, jo seriālā nozieguma vieta jau atkal ir Kandava. Jānis Kalniņš vietnē «X» par redzēto ir sajūsmā: ««Nelūgtie viesi» arī otrā sezona būs BOMBA. Joprojām neticas, ka Latvijā spēj radīt ko tik kvalitatīvu». Šim viedoklim piekrīt daudzi, un basketbolists Rihards Gromuls aktīvi aģitē visus skatīties jauno sezonu.

    «Nelūgtie viesi 2» tiek demonstrēts Tet TV+ platformā. Scenārija autors un režisors Vlads Kovaļovs kopā ar sievu – rakstnieci un kino producenti Leldi Kovaļovu veiksmīgi darbojas pašmāju kino nozarē. Šī seriāla lielākās zvaigznes ir izmeklētāju duets – aktieri Andris Daugaviņš un Niklāvs Kurpnieks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē