• Gundars Bojārs ved ģimeni ekspedīcijā uz Peru

    Atpūta
    Anastasija Kuzminova
    3. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Bijušais Rīgas mērs ir iemīlējis Peru džungļus un kalnus. Šī ir trešā reize, kad viņš atgriežas šajā Dienvidamerikas zemē, un šoreiz – ar savējiem.

    Kalni ir Gundara Bojāra kaislība. Pirms četriem gadiem 50. jubilejā viņš viens pats devās kalnu pārgājienā Argentīnā. Pēc tam bija kas ekstrēmāks – Atakamas tuksnesis uz Čīles, Argentīnas un Bolīvijas robežas, kur viņš nedēļu kāpa kalnā ar neaktīvu vulkānu Zapaleri vairāk nekā piecu tūkstošu metru augstumā.

    Dienvidamerikas kolorīts un cilvēki Bojāram iepatikušies tik ļoti, ka vēl divas reizes viņš aizceļoja uz Peru džungļiem un kalniem.

    Pērn Bojārs apprecējās ar sabiedrisko attiecību speciālisti Alīnu Kolosovu, un šogad jaunajā ģimenē ienāca mazulis. Rudenī Gundars nolika Ādažu novada domes deputāta mandātu un sāka kravāt somas, lai jau atkal atgrieztos Dienvidamerikā.

    «Šoreiz es ņemšu līdzi ģimeni, lai viņi saprastu, kā tas vispār ir. Domāju, ka cilvēkiem pie ceļošanas jāpierod jau no mazotnes. Ceļošana vienmēr saistīta ar kādām neērtībām un diskomfortu, bet jāparāda bērniem, ka tas sagādā arī prieku un baudījumu, lepnumu par paveikto,» žurnāla Ej jaunākajā numurā atklāja Bojārs.

    Viņu pašu šādi piedzīvojumi vilinājuši jau kopš bērnības, kad Bojāra tēvs viens devies medībās uz Čukotku. Toreiz Gundaram bija 12 gadi, viņam spilgti iesēdās atmiņā tēva stāsti par tur piedzīvoto.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē