• FOTO: Aktieris Andris Bērziņš kāzu jubileju nosvin ar jaunu dzīvokļa interjeru — Tik balts kā tīra mīlestība

    Izklaide
    Inese Mizovska
    7. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: KASPARS KRAFTS (F64)
    Kāzu ceturtajā jubilejā aktieris Andris Bērziņš un viņa sieva Inese uzdāvināja sev jaunu dzīvokļa interjeru – gaišu un elegantu. «Balto krāsu izvēlējāmies kā tīrības un skaidrības simbolu, jo tādas ir arī mūsu attiecības,» teic Bērziņš, rādot izremontēto mājokli.

    «Gribējās sev apkārt uzburt citu noskaņu. Trīs gadus meklējām lauku māju, kur pārcelties uz dzīvi. Diemžēl līdz vasaras sākumam tas tā arī neizdevās, tāpēc ķērāmies pie jau esošās dzīves telpas Pārdaugavā remontēšanas. Inesīte to gribēja izmainīt, un es ar prieku piekritu – tā bija dāvana mūsu kopdzīves septītajā un laulības ceturtajā gadadienā,» PDz stāsta aktieris Andris Bērziņš.

    Mākslinieci Inesi Gūtmani viņš apprecēja 17. oktobrī un solījās bildināt katru gadu no jauna. Tagad viņi gatavojas laulāties baznīcā un kleita ceremonijai jau sagādāta. Arī tā kļuvusi pa daļu no jaunā interjera, kurā dominē baltā krāsa.

    Aktieris saka – tā raksturo viņu attiecības: «Apbrīnojami, bet cilvēki var dzīvot bez krāpšanās un nodošanas.» Kādreiz tik košo mājokli piepildīt ar sniegbaltu gaišumu bijusi Ineses ideja. «Ir tāds burvīgs mākslinieks Imants Vecozols, ar kuru kopā Inesei bija izstāde Romā, un viņš gleznās pārsvarā izmanto balto krāsu. Inese teica: «Es gribu, lai būtu kā Vecozola gleznās – balts uz balta!» Manuprāt, izdevās lieliski, jo radījām brīvāku telpu, bet kā krāsaini akcenti no dzīvokļa iepriekšējā interjera palikusi grīda un galds.»

    Kādreiz šis bija divistabu dzīvoklis. «Saņemot visas būvatļaujas, tas pārtapis par studijas tipa dzīvokli ar vienu lielu telpu. Ir nomainīti logi, jauna elektroinstalācija, santehnika – viss, kā pienākas. Īpaši izceļamas ir bumbierkoka palodzes un virtuves virsmas, kuras ir mīļa drauga dāvana un tika atvestas no Kuldīgas,» izrādīdams nelielo, bet omulīgo mājokli, teic Bērziņš.

    «Galvenā dizainere, protams, ir mana sieviņa. Viņa taču ir mākslas maģistre un ir veidojusi skaistus interjerus ietekmīgiem cilvēkiem. Viņa gan prasīja man padomu, lai arī man viss patiktu. Tā mēs roku rokā to visu paveicām!»

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē