• Ventspilī iespējams saņemt vienreizēju pabalstu Ziemassvētkos

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    22. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Ventspils Sociālais dienests aicina aizpildīt iesniegumu, lai saņemtu Ventspils valstspilsētas pašvaldības vienreizējo pabalstu Ziemassvētkos.

    Šo pabalstu 43 eiro apmērā var saņemt Ventspils pilsētā deklarēti pensionāri un cilvēki ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 495 eiro (pirms nodokļu nomaksas), bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni.

    Iesniegumu pieņemšana Ventspils Sociālajā dienestā turpināsies līdz 2023. gada 31. janvārim. Iesnieguma veidlapas pieejamas Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, kā arī Sociālā dienesta mājaslapā labklajiba.ventspils.lv sadaļā Sociālais dienests – Iesniegumu veidlapas.

    Aizpildītos iesniegumus var iesniegt Sociālajā dienestā vai nosūtīt elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu [email protected], vai arī nosūtīt iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu. Ja veselības stāvokļa dēļ pabalstu nepieciešams piegādāt dzīvesvietā, par to jāinformē Sociālais dienests, zvanot pa tālruni 63601210 vai 63663001.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē