• Tukumā kopīgas iedzeršanas laikā nāvējoši sadurts vīrietis

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    26. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šonedēļ Tukumā kopīgas iedzeršanas laikā nāvējoši sadurts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

    Trešdien, 24.novembrī, Tukuma policijai piezvanīja vīrietis, informējot, ka esot sadūris kādu personu. Ierodoties norādītajā adresē, likumsargi atrada vīrieša līķi, kuram konstatēja durtas brūces sirds apvidū. Saistībā ar notikušo policijā tika sākts kriminālprocess par slepkavību.

    Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka kādā dzīvesvietā kopīgās alkohola lietošanas laikā eskalējās konflikts, kā rezultātā 1968.gadā dzimis vīrietis ar nazi divas reizes iedūra 1982.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajiem ievainojumiem nomira notikuma vietā.

    Veicot operatīvās uz izmeklēšanas darbības, policijas darbinieki tajā pašā dienā aizdomās par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1968.gadā dzimušu vīrieti un 1964.gadā dzimušu sievieti. Abi Tukuma iedzīvotāji jau iepriekš vairākkārt ir nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar dažādiem konfliktiem.

    Šodien vīrietim Zemgales rajona tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

    Par notikušo ir sākts kriminālprocess par slepkavību. Par minēto noziegumu var tikt piemērots mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

    Policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē