• Svētdienas rītā mīklaini pazudušais Roberts Miksons atrasts miris. Kas ar viņu notika?

    Sēru vēsts
    Estere Jansone
    26. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts Policija
    Diemžēl bezvēsts prombūtnē bijušais Roberts Miksons 26. martā izcelts no Daugavas bez dzīvības pazīmēm.

    Vakar plaši izskanēja ziņa par bezvēsts pazudušo Robertu Miksonu. 32 gadus vecais vīrietis pēdējo reizi bija redzēts agrā svētdienas, 24. marta, rīta stundā – viņš ap pulksten 5 redzēts Vecrīgas atpūtas vietā «Latvijas 1. Rokkafejnīca» Mārstaļļu ielā. Pēc tam jaunais vīrietis devies nezināmā virzienā un pazudis. Visai drīz tuvinieki un draugi cēla trauksmi un paziņoja par Roberta pazušanu. Roberts bija divu bērnu tētis, pēc dabas mierīgs un nosvērts cilvēks, un liktenīgajā naktī viņš atpūtās kopā ar draugiem. Kad Roberts pametis klubu, nevienam nebija aizdomas par ko ļaunu. Visai drīz tika noskaidrots, ka Miksona telefona signāls bija pātrūcis Latvijas Nacionālās bibliotēkas apkaimē. Draugi sākotnēji pieļāva, ka Roberts ar kājām devies uz māju pusi Ziepniekkalnā. Lai gan viņus izbrīnījis fakts, ka jaunais vīrietis šoreiz nav izsaucis taksi.

    Šorīt, 26. martā, Rīgā Mūkusalas ielā pēc meklēšanas darbiem Daugavas akvatorijā tika atrastas Roberta Miksona mirstīgās atliekas, ziņo Valsts Policija. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ūdenslīdēji veica meklēšanas darbus Daugavas krastmalā, Mūkusalas ielā iepretim 39. namam. Glābēji darbu sāka ap pulksten deviņiem, bet jau pēc pusstundas no ūdens tika izcelts līķis.

    Policijas sākotnējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Saistībā ar notikušo tiks uzsākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes, un skaidroti notikušā apstākļi.

    Miksons bijis arī augsta līmeņa regbija spēlētājs, viņš spēlējis vienā no Latvijas vadošajiem regbija klubiem «Livonia». 

    Regbija komandas biedri publicējuši smeldzīgu atvadu vēsti. «Ģimenes cilvēks, tēvs, vīrs, dēls, draugs, kolēģis, komandas biedrs Roberts bija un būs mūsu atmiņās vienmēr pozitīvs, enerģisks, pašaizliedzīgs, bezbailīgs un harizmātisks. Paraugs daudziem, līderis un īsts vīrietis,» teikts komandas ziņojumā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē