• Šlesers atkal komandējumā. Tiekas ar ASV Republikāņu senatoriem

    Politika
    Estere Jansone
    2. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Twitter/Ainārs Šlesers
    Pavisam nesen noslēdzās pretrunīgi vērtētais Saeimas deputātu brauciens uz Ķīnu. Nu ekskursantu grupas līderis Ainārs Šlesers ir devies nākamajā ceļojumā – viņš ir ieradies Vašingtonā, lai tiktos ar Republikāņu partijas biedriem.

    Vēl tikai pagājušajā nedēļā Saeimas deputātu delegācija atgriezās no mediju telpā plaši apspriestā Ķīnas brauciena. Nu partijas «Latvija pirmajā vietā» biedrs Ainārs Šlesers devies nākamajā ārzemju braucienā – šoreiz uz citu pasaules pusi – ASV. Te Šlesers ticies ar Republikāņu kongresmeņiem un senatoriem.

    Šlesers sociālajos tīklos dalījies ar video, kurā skaidro, ka arī šajā braucienā plāno stiprināt Latvijas saites ar ASV. Viņš publicētajā video apgalvo, ka ASV ir stratēģiskais Latvijas partneris, tāpēc ir nepieciešama veiksmīga sadarbība starp abām valstīm. Tāpat Šlesers ir pārliecināts, ka ASV investīcijas Latvijas ekonomikā liks latviešu tautai justies drošāk krīzes situācijās.

    Savukārt sociālajos tīklos Republikāņu partijas kongresmene Anna Vagnere publicējusi attēlu kopā ar Aināru Šleseru, kurā atklāj, ka starp politiķiem notikušas sarunas arī par NATO aizsardzības izdevumu plāniem un agresorvalsts atturēšanas stratēģijām.

    No komentāriem nav atturējies partijas «Latvija pirmajā vietā» deputāts Vilis Krištopans. Viņš atklājis, ka Šlesera vizīte uz ASV nav saskaņota ar Ārlietu ministriju, kā arī uzdevis retorisku jautājumu: «Vai Ašeradenu vai Abu Meri arī aicinātu uz šādu sarunu?»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē