• Rīgas Starptautiskais kino festivāls aicina pieteikties mācību praksei

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    23. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Pexels
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF) izziņo pieteikšanos mācību praksei dažādās ar 2023.gada festivāla organizēšanu saistītās sfērās – audiovizuālo materiālu izstrādē un komunikācijā, asistējot festivāla programmas kuratoru darbā, kā arī viesu un auditorijas servisā.

    Kā aģentūru LETA informēja «Riga IFF» Komunikācijas departamentā, festivāls šogad norisināsies no 12.oktobra līdz 22.oktobrim, bet prakse vairākās festivāla norisēs un sagatavošanas jomās iespējama jau no maija, ar iespēju lielāko prakses uzdevumu daļu veikt attālināti.

    Prakse komunikācijas departamentā ļaušot iepazīt ar festivāla publisko komunikāciju un mārketingu saistīto procesu plānošanu un izpildi. Praktikanti varēs iesaistīties festivāla tīmekļa vietnes, sociālo tīklu un citu platformu administrēšanā, tekstuāla un audiovizuāla satura sagatavošanā, kā arī digitālo materiālu maketēšanā un mājaslapas dizaina risinājumu izstrādē.

    Iespējams nākt talkā arī festivāla filmu programmas kuratoriem – piedalīties programmas sadaļu aprišu veidošanā un komunikācijā ar nozares pārstāvjiem un sadarbības partneriem visā pasaulē. Prakses laikā tiks veikti tādi darbi kā konkursu pieteikumu izskatīšana, programmas īstenošanai nepieciešamās informācijas apkopošana un darbu organizēšana.

    Auditorijas sasniegšana un paplašināšana balstās uz festivāla līdzšinējo datu un atsauksmju analīzi, kā arī augsta līmeņa servisa nodrošināšanu kā klātienē, tā digitālajā vidē. Auditorijas servisa praksē būs iespēja strādāt ar liela apjoma informācijas apkopošanu un infrastruktūras sagatavošanas darbiem, kas festivāla apmeklētājiem nodrošina nevainojamu liela mēroga kultūras pasākuma pieredzi.

    Praksei iespējams pieteikties līdz 23.aprīlim.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē