• Putina fane rīdziniece Kreile Krievijas TV lepojas, ka policisti viņu vizinot uz mājām

    Krievijas agresija
    Marta Kalniņa
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šādu saposusies, Jeļena Kreile ieradās leģionāru piemiņas pasākumā.
    Foto: LETA
    Šādu saposusies, Jeļena Kreile ieradās leģionāru piemiņas pasākumā.
    Leģionāru atceres dienā kārtējo reizi tika aizturēta Putina slavinātāja Jeļena Kreile. Pārsteidzošākais ir tas, ka viņas netraucēti turpina Krievijas kara atbalstīšanu Ukrainā, un ar to palepojusies pat tiešraidē Krievijas TV kanālam.

    Latvijas iedzīvotāja Jeļena Kreile kopš kara sākuma policijas uzmanības lokā nonākusi vairākkārt. Viņa brīvi pastaigājas pa galvaspilsētu, izmantojot karu un Krieviju slavinošus simboliku gan apģērbā, gan aksesuāros. Ierodas dažādos pretkara pasākumos un ar plakātiem pauž savu atbalstu Putinam. Savas mājas logu Kreile izrotājusi ar Krievijas karogiem. Kreili nekas nespēj apturēt. Kārtējo reizi viņa izcēlās 16. martā. Jau atkal no Leģionāru piemiņas pasākuma norises vietas viņu aizveda likumsargi, taču, kā apgalvo Kreile – ne jau uz policijas iecirkni.

    Šādu saposusies, Jeļena Kreile ieradās leģionāru piemiņas pasākumā.
    Šādu saposusies, Jeļena Kreile ieradās leģionāru piemiņas pasākumā.

     

    Kā apgalvo pati Kreile, tad viņu policisti esot laipni aizvizinājuši uz mājām. Ar to viņa lielās arī Krievijas televīzijā. Ar Putina fani Torņkalnā tiešraidē sazinājās kanāls «Матч ТВ». Kreile, pienācīgi saposusies, stāvēja savas mājas priekšā, kur jau atkal līdzās Latvijas karodziņam bija uzstutēts Krievijas karodziņš.

    «Tagad gaidu, kāds būs sods,» par 16. martā piedzīvoto sastapšanos ar  sacīja Kreile

    . «Es šoreiz nobrīnījos, jo parasti viņi mani ved uz īslaicīgās aizturēšanas izolatoru, ko pie mums sauc par septītajām debesīm. Septītajās debesīs esmu bijis piecas reizes. Tāpēc es gaidīju, ka mani vedīs tur. Taču viņi nez kāpēc mani aizveda uz mājām. Par to viņiem, protams, liels paldies,» pauda viņa.

    Raidījuma vadītājs turpināja: «Un tikmēr paralēli gāja atklāts nacistu maršs. Tur gāja nacisti, kas to vispār neslēpj. Un, cik saprotu, tad valsts vara viņus vispār neierobežoja. Kā vispār Latvijā parasti cilvēki – tādi kā mēs ar jums – skatās uz visu, kas tur notiek?»  Kreile atbildēja:

    «Cilvēki ir ļoti iebiedēti. Tie, kuri to visu nosoda, baidās ne tikai kādu vārdu pateikt, bet pat tikai ar skatienu vai kādu kustību izrādīt, ka kaut kas nav tā.

    Daudziem ir darbs, daudziem ir īpašums, ģimene, bērni… Viņi taču nevar apdraudēt savus tuviniekus. Man ir pavisam cita situācija. Es zinu, ka man ir gan vīrs, gan dēls un mazbērni, bet viņi dzīvo atsevišķi, un viņiem viss ir labi. Es esmu brīvs cilvēks. Esmu mājsaimniece jau 35 gadus. Es nebaidos iziet laukā. Viņi var darīt ar mani jebko, bet viņi paņem mani un manu ķermeni. Manu dvēseli viņi nepaņems.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē