• Princis Harijs pie Čārlza pavadīja tikai stundu. Jau kāpis uz skatuves Lasvegasā

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    9. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānšāviņš no video
    Šonedēļ Saseksas hercogs Harijs ieradās pavisam īsā vizītē Londonā, lai apciemotu savu ar vēzi slimo tēvu, karali Čārlzu III. Jau ceturtdienas vakarā princis kāpis uz skatuves Lasvegasā.

    Nu gaismā nācis iemesls, kādēļ princis Harijs Lielbritānijā nav uzkavējies ilgāk. Viņa grafikā bijusi Nacionālās futbola līgas balvu pasniegšanas ceremonija, kur viņam ticis ļoti atbildīgs uzdevums – viņam vajadzēja pasniegt Valtera Peitona balvu, kur pasniedz gada labākajam Amerikāņu futbola spēlētājam. Harijs uz skatuves ieradies pacilāts, pirms balvas pasniegšanas izsperot arī pāris jokus.

    Jau ziņots, ka, uzzinot tēva, karaļa Čārlza diagnozi, otrdienas vakarā no ASV Londonā ieradās princis Harijs. Viņš dzimtenē uzkavējies pavisam īsi – vien nepilnu diennakti, bet pati viesošanās pie sasirgušā tēva ilgusi vien stundu. Turklāt visiem par pārsteigumu, Harijs izvairījies satikt savu brāli Viljamu un nav apmeties ģimenes greznajos īpašumos, bet nakšņojis parastā Londonas viesnīcā. Žurnālists Roberts Džobsons, kas sarakstījis vairākas grāmatas par karalisko ģimeni, komentējis, ka šī savdabīgā Harija vizīte noteikti radījusi virkni nepatīkamu emociju pašam karalim, ziņo britu laikraksts «Mirror».  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē