• Policists no savas kabatas apmaksājis dzīvesvietu nelaimē nokļuvušai sievietei

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    21. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Liepājā policists no savas kabatas apmaksājis dzīvesvietu kādai nelaimē nokļuvušai sievietei, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

    Policija saņēmusi pateicību no kādas sievietes, kura bijusi aculieciniece notikumam, kurā policists Madars Kupičs palīdzējis nelaimē nonākušai sievietei, apmaksājot viņai naktsmītni Liepājā.

    19.septembrī Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektors Kupičs bija devies uz izsaukumu, kur sievietei bija ģimenes konflikts ar viņas dzīvesbiedru.

    Amatpersonām ierodoties notikuma vietā, sievietes dzīvesbiedrs jau bija devies prom un policisti izskaidroja viņai iespējas par pagaidu aizsardzību pret vardarbību.

    Sieviete sacīja policistiem, ka viņai ir bail uzturēties mājās, jo vīrietis jebkurā brīdī var atgriezties. Viņa palūdza inspektoram, lai viņu aizved līdz Liepājas centram, kur paliks pie draudzenes.

    Viņa, atrodoties dienesta transportlīdzeklī, zvanīja vairākiem pazīstamajiem, taču visi viņai atteica naktsmītni. Sievietei nebija naudas, lai pārlaistu nakti kādā naktsmītnē, tāpēc inspektors izlēma apmaksāt viņai naktsmītni no saviem līdzekļiem.

    Kupičs pirms dažiem mēnešiem bija palīdzējis vīrietim, kuram Jūrmalā nozagtas drēbes. Policists aizveda vīrieti pie sevis mājās, ļāva izvēlēties drēbes, iedeva līdzi rezerves drēbes un kurpes, kā arī iedeva naudu, lai vīrietim nav uz mājām jādodas ar kājām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē