• Pērkot kafiju, būs iespēja ziedot Dod pieci! maratonam

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai atbalstītu Dod pieci! labdarības kampaņu, ikviens tiek aicināts nodot savu ziedojumu, izvēloties Labo nodomu krūzi. Visās Circle K degvielas uzpildes stacijās, iepildot karsto dzērienu īpašajā Labo nodomu krūzē, 10 centus Dod pieci! kampaņai ziedos pircējs un vēl tikpat Circle K Latvia. Saziedotie līdzekļi tiks novirzīti cilvēkiem ar redzes, dzirdes un kustību traucējumiem.

    “Ar šo akciju mēs aicinām ikvienu atbalstīt labdarības kampaņu Dod pieci! un atgādinām, ka ērti un ātri noziedot var arī tad, ja dodies uz darbu, esi brīvdienu izbraukumā vai tavam auto jāuzpilda degviela. Izvēloties karsto dzērienu Labo nodomu krūzē, jebkurš var sniegt savu ieguldījumu.

    Mēs vēlamies ne tikai finansiāli atbalstīt labdarības maratonu, bet arī pievērst mūsu klientu un visas sabiedrības uzmanību labākas infrastruktūras nodrošināšanai cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem,” stāsta Sigitas Raila, Circle K Latvia izpilddirektors.

    Papildus akcijai Labo nodomu krūze, ikviens klients var veikt skaidras un bezskaidras naudas ziedojumu Circle K degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Tāpat, ja karsto dzērienu izvēlies pildīt savā termokrūzē, ziedojumu var nodot, informējot pārdevēju.

    Dod pieci! kampaņas laikā no 17. līdz 22. decembrim, 1 cents no katra privātpersonas uzpildītā degvielas litra tiks ziedots labdarības mērķim.

    „Labdarības maratons Dod pieci! arī šogad aktualizē sabiedrībai svarīgu tēmu, kas skar ļoti daudzus – vides pieejamība cilvēkiem ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem. Tas, ka mēs šos cilvēkus ikdienā nepietiekami redzam, nenozīmē, ka viņi neeksistē.

    Patiesībā statistika ir nepielūdzama – Latvijā ar invaliditāti sadzīvo katrs desmitais. Lai mēs kopumā kļūtu par iekļaujošāku sabiedrību, mums vairāk jāiestājas par ikviena cilvēka tiesībām uz iespējami patstāvīgu dzīvi,” uzskata Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja Una Klapkalne.

    Akcijas laikā saziedotie līdzekļi tiks novirzīti labdarības mērķim – pandusu un pacēlāju ierīkošanai, cilvēku dzīvesvietas labiekārtošanai un citām vajadzībām, kas saistītas ar vides pieejamības uzlabošanu ārpus publiskās infrastruktūras cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

    Par labdarības maratonu Dod pieci!

    Labdarības maratons Dod pieci! norisinās īsi pirms Ziemassvētkiem, no 17. līdz 23. decembrim, sešarpus diennaktis raidot no īpašas stikla studijas pilsētvidē, Doma laukumā. Unikālā formātā trīs Latvijas Radio 5 – pieci.lv dīdžeji 24/7 režīmā dalīsies ar cilvēku pieredzes stāstiem, ekspertu viedokļiem un atskaņos ziedotāju izvēlētas dziesmas, iestājoties par cilvēciskāku vidi un pārmaiņām sabiedrībā.

    Dod pieci! organizē Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju un sabiedrisko mediju portālu LSM.lv.

    Projekta partneri ir labdarības organizācija Ziedot.lv un invalīdu un viņu draugu apvienība Apeirons. Labdarības maratona norises partneri ir Luminor banka un Circle K, komunikācijas kampaņu veido reklāmas aģentūra NORD DDB Riga.

    Tiešraidei vari sekot ŠEIT.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē