• Pēkšņi miris grupas «Pērkons» mūziķis. Viņu pieminēs ar koncertu

    Mūzika
    Estere Jansone
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Pērkons
    Leģendārā grupa «Pērkons» dalījusies ar sēru vēsti – šorīt aizsaulē devies grupas dalībnieks, taustiņinstrumentālistis Uģis Muzikants. 19.janvārī VEF Kultūras pilī skanēs mūziķim veltīts koncerts.

    «Dziļās skumjās ziņojam, ka 16. janvārī rīta agrumā spēlēt debesu taustiņus ir devies mūsu draugs, taustiņu meistars un brīnišķīgs cilvēks Uģis Muzikants. Tas ir noticis pārāk agri un pārāk pēkšņi. Mēs sērojam kopā ar Uģa tuvajiem. Tāpēc koncertu VEF kultūras pilī mēs veltīsim Tev, draugs! Lai Tev gaišs lidojums mūžībā!» vēsta grupa «Pērkons».

    Uģis Muzikants pievienojās grupai «Pērkons» uz dažiem koncertiem 2016. gadā. Tam sekoja sadarbības pauze, līdz viņš kļuva par pilntiesīgu grupas dalībnieku.

    «Dziļi sērojam par Uģa aiziešanu –

    viņš bija īsts draugs un lielisks mūziķis, patiesa daļa no «Pērkona».

    Un tieši tāpēc mēs spēlēsim šo koncertu šonedēļ un veltīsim to viņam un savām skumjām. Jo «show must go on» – mūzika nemirst, un tajā mūžīgi dzīvos arī Uģis,» pauž grupas līderis Juris Kulakovs.

    Sirsnīgi no mūziķa atvadās arī Auces Mūzikas un mākslas skola, kur savulaik mācījies Uģis Muzikants: «Negaidīti ātri un pēkšņi muzicēt nu jau citā saulē devies mūsu Uģis Muzikants, kurš šeit uzsācis savas pianista gaitas, devies pasaulē, bet visu mūžu palicis uzticīgs savai skolai un bijis koncertmeistars nu jau neskaitāmām paaudzēm. Cilvēks ar plašu sirdi, milzīgu degsmi un neizmērojamu talantu! Visa skolas plašā saime skumst un izsaka visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem! Lai Tev gaišs ceļš mūžībā, Uģi!»

    Uģis bija pasniedzējs Jelgavas Mūzikas vidusskolā,

    un viņam patika ļoti dažāda mūzika, kā pats teica – no akadēmiskās līdz rokmūzikai.

    19. janvārī skanēs būs grupas «Pērkons» labāko dziesmu koncerts «Sapumpurots zars». Lai godinātu mirušo kolēģi, uz skatuves kāps Juris Kulakovs (tautiņinstrumenti), Juris Sējāns (basģitāra), Raimonds Bartaševičs (balss), Ieva Akuratere (balss), Leons Sējāns (ģitāra) un Ikars Ruņģis (bungas), kā arī dziedātājs Nauris Puntulis.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē