• Norisināsies konsultācijas par siltuma taupību

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    19. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Uzņēmums Rīgas Siltums līdz 28. oktobrim savā mācību centrā (Cēsu ielā 3A) piedāvā iespēju klātienē satikt ekspertus, lai katrs varētu noskaidrot sevi interesējošus jautājumus, kā samazināt mājoklī rēķinu par siltumu.

    «Mēs aicinām pie sevis ciemos ikvienu rīdzinieku, kas vēlas rast piemērotāko risinājumu tieši savai ēkai un dzīvoklim. Mācību centrā var iepazīties un izmēģināt, kā darbojas termostati un alakatori, uzzināt, cik konkrētajai mājai šāda siltumapgādes sistēma izmaksātu, kādus darbus nepieciešams veikt, lai pārbūvētu veco sistēmu, vai vajadzēs mainīt arī radiatorus utt.

    Iedzīvotājiem šie jautājumi joprojām ir neskaidri, bet, tos noskaidrojot, cilvēki varēs mudināt savus kaimiņus vai namu apsaimniekotājus sākt par to domāt un rīkoties. Ar virtuālā rīka palīdzību mūsu mācību centrā var modelēt dažādus risinājumus savās ēkās, dzīvokļos un redzēt, kādu ietekmi dažādu energoefektivitātes pasākumu veikšana rada uz konkrētā dzīvokļa apkures rēķinu,» stāsta uzņēmuma pārstāve Linda Rence.

    Pieteikties ekspertu konsultācijām iespējams uzņēmuma mājaslapā www.rs.lv, aizpildot kalendārā sev vēlamo datumu un laiku.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē