• Kreituse par nevakcinētajiem deputātiem, kuri lemj par ierobežojumiem: Sāc ar sevi!

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. augusts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: RSU
    Kāpēc Saeima lemj par vakcinācijas procesu, ja visi deputāti nav vakcinēti? Par šo tematu televīzijas RīgaTV 24 raidījumā Dienas personība ar Veltu Puriņu savu viedokli pauda politoloģe, Rīgas Stradiņa universitātes profesore Ilga Kreituse.

    “Nē! Viennozīmīgi – nē! Viss sākas no galvas. Mēz zinām, ka zivij sākas problēmas no galvas, ģimenē problēmas sākās no tēva un mātes attiecībām. Tieši tāpat valstī viss sākas no galvas,” uzskata profesore.

    “Ja Saeima nav sakārtojusi savu kārtību tā, ka deputāti vakcinējas, sēž zālē un strādā klātienē, nevis mājās apakšbiksēs, vienlaicīgi ar kāju bužinot kaķim spalvu, tad deputātiem nav tiesību lemt par pārējiem,” saka politoloģe.

    “Ja ir deputāti, kuri negrib vakcinēties, Saeimai ir jābūt izstrādātai kārtībai, kur viņi atrodas, kādā  izolētā telpā, ierodas ar Covid-19 testu, maskām, kaut kur tiek nolikti atsevišķi, bet Saeimai un valdībai ir jāstrādā klātienē un jārunā klātienē. Šeit ir vajadzīgs šis piemērs, kas nāk no pašiem deputātiem. Ja jūs esat pret, tas izdomājiet sistēmu, kā savstarpēji strādāsiet," skaidro Kreituse.

    Viņa uzskata, ka tā būtu normāla secība, normāla pēctecība, nevis sēdēt attālināti Zoom un sludināt, ka skolotājam jābūt obligāti vakcinētam, lai ieietu klasē. Sāc ar sevi un sakārto savu iekšējo kārtību.

    Politoloģe norāda, ka Saeimai būtu jādarbojas klātienē, ja tā vēlas, lai klātienē noritētu arī citi procesi, piemēram, izglītība.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Arnis Gruntmanis
    Pilnīgi desmitniekā! Ir jāstrādā klātienē ne ezermalā! Un ja domā,ka attālināts ir normāls darbs,tad to var darīt,ka nekas nav jādara(izņemot smadzeņu kompostrēšanu). Ja nav vakcinējies---nekavējoties atbrīvot,kā paši lēma! Likums viens.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē