• Kašers zaudējis visus ietaupījumus: Mani iegāza cilvēks, kurš dzīvē daudz bija palīdzējis

    Nauda
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    KAŠERS jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, multimākslinieks
    KAŠERS jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, multimākslinieks
    Mākslinieks un uzņēmējs Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins šovā Slavenības. Bez filtra pastāstīja, ka šogad pazaudējis visu savu naudu un par laimi to arī atguvis.

    «Man visi konti bija tukši. Tā, ka vispār bija vienkārši čau. Tas notika tāpēc, ka man ļoti daudzi cilvēki palika parādā. Ja man ir palikuši tikai 10 tūkstoši, man reāli sākas panika, jo saprotu, ka kaut kas jāsāk darīt. Ja tuvojas pieciem tūkstošiem, tad jau ak, Dievs. Bet tad, kad man bija zem tūkstoša, reāli sēdēju un skatījos vienā punktā, domāju, kur es ko varu dabūt. Beigās bija tā, ka man bija palikuši pāris simti.»

    Lai arī šobrīd viss labi atrisinājies, Kašers skaidro, ka piedzīvojis finanšu krīzi, jo uzticējies cilvēkiem, kurus sākotnēji uzskatījis par saviem draugiem: «Šie cilvēki man palika parādā diezgan lielu naudu. Man ir arī noslēgts līgums, bet maksāts netiek. Šobrīd tas tiek risināts, bet es nezinu, kāds būs tas gala rezultāts. Dabūšu atpakaļ šo te naudu vai nedabūšu.[..] Cilvēks, kurš man daudz, daudz dzīvē ir palīdzējis, tagad vienkārši iegāza.

    Tas notika tieši tajā laikā, kad man ar Jāni bija jāadaptējas šai te jaunajai situācijai. Viņš ir ne tikai liels cilvēks Latvijā, bet gan visās Baltijas valstīs.

    Viņam ir nauda, bet viņš principa pēc neatdod, jo notika viena situācija, kurā es gan neko sliktu neizdarīju. Ko man darīt? Neko.

    Tā nav maza summa, bet gan liela. Ļoti liela. »

    Kaspars ļoti pārdzīvo, ka vīram Jānim kopā ar viņu jāpārdzīvo visi šie «sū**», jo mīļotais, viņaprāt, ir pelnījis pēckāzu medusmēneša sajūtu, mieru un mīlestību, nevis kulties ārā no nepatikšanām.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Kašers asarām acīm stāsta par saviem neveiksmīgajiem biznesa lēmumiem un atzīstas, ka tikai mīļotais cilvēks un sunīte palīdzējuši viņam izdzīvot!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē