• Izbaudām vasaru – kultūras notikumi Rīgā

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    10. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa.lv
    Rīgā līdz pat 28. augustam pilsētas parkos un apkaimēs ikviens ir aicināts izbaudīt drosmes un prieka pilnu vasaru. Visi pasākumi notiek bez maksas.

    Apkaimju svētki

    • Dārza svētki Čiekurkalnā 13. augustā aicina uz ekskursiju pa apkaimi, Rīgas Cirka skolas žongliera priekšnesumu, Jāņa Baltausa biedrības «Mēs kultūrai un tautai» viktorīnu, flīžu apgleznošanas un Čiekurkalna avīzes izgatavošanas darbnīcu, lirisku koncertu čella skaņās, kā arī pikniku ar bibliotēkas dārza sienas gleznojuma atklāšanu un flamenko deju studijas «Duende» priekšnesumu.
    • Imantas apkaimes svētki 20. augustā būs gada priecīgākais kultūras notikums lieliem un maziem, kas atklās jaunu pasākumu norises vietu – Slokas ielas gājēju promenādi. Gaidāmi muzikāli priekšnesumi, radošās darbnīcas profesionālu mākslinieku vadībā, vērtīgas sarunas, apkaimes izziņu veicinošas aktivitātes, klejojoša izrāde visai ģimenei, cirka meistarklases un vēl daudz kas cits.

    Rīgas parkos

    • Ceturtdien, 11. augustā, no pulksten 20 līdz 21.30 uz Vērmanes dārza estrādes uzstāsies latviešu estrādes leģendārā grupa «Eolika» ar sava repertuāra populārākajām dziesmām. Koncertā dzirdēsim tādas iemīļotas dziesmas kā «Zemeņu lauks», «Pasaule, pasaulīt», «Noktirne», «Āgenskalna tirgus rīts», Raimonda Paula dziesmu popūriju un daudzas citas.
    • Muzikālajā piektdienā, 12. augustā, no pulksten 17.30 līdz 20.30 Mazjumpravā skanēs pasaules mūzikas koncerts. Prieka darbnīcās varēs izmēģināt ko jaunu, ikviens varēs apskatīt Mazjumpravas muižas dzirnavu ēku un apkārtni.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē